ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεμινάριο Kyokushinkai Karate στον Βόλο με Ιάπωνα δάσκαλο

σεμινάριο-kyokushinkai-karate-στον-βόλο-με-ιάπωνα-δάσκ-895206

Την όμορφη πόλη του Βόλου επέλεξε για τη διοργάνωση του αγωνιστικού σεμιναρίου του Kyokushinkai karate ο εκπρόσωπος του συστήματος, κ. Ιωάννης Στεφάνου.

Σ’ αυτό θα δώσουν το παρών προπονητές και αθλητές από συλλόγους του Βόλου, της Αθήνας, του Ηρακλείου και της Πτολεμαΐδας.

Το εν λόγω αγωνιστικό σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου.

Επίσημος προσκεκλημένος δάσκαλος, που θα διδάξει, είναι ο παγκοσμίου φήμης Ιάπωνας Shihan Tsutomu Wakiuchi 7 Dan Kyokushinkai Karate και μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης.

Ο δημοφιλής δάσκαλος θα έρθει στη χώρα μας για έκτη φορά και δήλωσε πολύ ευτυχής που έχει τη χαρά να επισκεφτεί μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας.

Θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του τη μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας όσο και του παραδοσιακού Καράτε.

Ο Σιάν Τσουτόμου Βακιούτσι διτέλεσε επί σειρά ετών προσωπικός μαθητής και συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου Ιδρυτού και Αρχηγού του Kyokushinkai Karate, Sosai Masutatsu Oyama 10 Dan.

Το διήμερο πρόγραμμα του αγωνιστικού σεμιναρίου θα περιλαμβάνει 3 δίωρες προπονήσεις αγωνιστικών τεχνικών, αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης και προγραμμάτων φυσικής κατάστασης μέσω των τεχνικών του Kyokushinkai Karate.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δωρεάν συλλεκτικό καπέλο, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα δάσκαλο και θα έχουν τη δυνατότητα αναμνηστικής φωτογραφίας μαζί του.

Το Σάββατο 14 Μαΐου οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς 10:00-12:00 το πρωί και 18:00-20:00 το απόγευμα και την Κυριακή 15 Μαΐου 10:00-2:00 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Kyokushinkai Karate στον Βόλο καθώς και ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στη χώρα μας, κ. Ιωάννης Στεφάνου, ευχαριστούν θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για τη στήριξή της και τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων. Στο κοινό θα είναι ελεύθερη η είσοδος τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου