ΤΟΠΙΚΟ

Βραδινή νίκη ελπίδας για Αστέρα Ριζομύλου

βραδινή-νίκη-ελπίδας-για-αστέρα-ριζο-27060

Στο κόλπο της παραμονής παρέμεινε ο Αστέρας Ριζομύλου, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1 της ΑΕ 2002 το βράδυ του Σαββάτου. Οι Ριζομυλιώτες προηγήθηκαν στο 35ο λεπτό με τον Χαλιμούρδα, ο οποίος έκανε ωραίο σουτ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Γουτούλη, νικώντας τον Μητράκο για το 1-0. Στο 67’ ο Σαρρής εδραίωσε από το σημείο του πέναλτι το προβάδισμα της ομάδας του, με τον Κόρδα για τους φιλοξενούμενους να μειώνει σε 2-1 στο 84ο λεπτό με κοντινή προβολή, ύστερα από παρέμβαση του Ξανθά σε κόρνερ του Γαλάνη. Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ: Ξανθάς, Δ. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Καραλόπουλος, Ξηρομερίτης, Π. Αποστολίδης, Γουτούλης, Μαρούφ (83’ Πρίντζος), Σαρρής, Χαλιμούρδας (91’ Παντελίδης), Σιαμέτης (75’ Βέργος).

ΑΕ 2002: Μητράκος, Βεργοζήσης, Βέργος, Β. Γαλάνης, Σφέτσιος (79’ Μαλλιαρός), Κόρδα, Παρίσης, Ρακής (65’ Καλαϊτζίδης), Μούσιας, Στουμποβίκος (79’ Μ. Γαλάνης), Σιαμέτης.

Πήρε βαθμό στο 89’ η Αγία Παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή πήρε… τη μπουκιά από το στόμα της Αγχιάλου, η οποία ωστόσο παραμένει σε θέση ισχύος στην «υπόθεση παραμονή» μετά το τελικό 1-1. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 55’ ο Δημακόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ντάκο να ισοφαρίζει με πλασέ στο 89’, χαρίζοντας έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός για την ομάδα του, και στερώντας παράλληλα από την Αγχίαλο την ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερο από τους διώκτες της.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Σαματάς, Λάμπρου, Κόκκαλης (60’ Προβιάς), Μαγιόγλου (75’ λ.τρ. Γεωργακόπουλος), Γούτσιος, Α. Δαμάσκος, Ζητούδης (64’ Ζαφειρίου), Γιαννούχος, Δεμίρης, Δημακόπουλος, Σίμος (46’ Σταντζούρης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Γαλλιόπουλος, Παναγούλας (70’ Μπαλούλης), Λυκουρίνος, Λούμπαρδος, Βαρελόπουλος (70’ Ζιάκας), Βαΐτσης (46’ Βέρμπης), Μαλακασιώτης, Κέκος, Δημόπουλος, Πολύζος, Γκουγκούλης (46’ Ντάκος).

Διπλό της Δάφνης στο Στεφανοβίκειο

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με μόνο έπαθλο τη δόξα του νικητή, η Δάφνη πέρασε από το Στεφανοβίκειο με σκορ 1-0 χάρις σε γκολ του Ντίκα, ο οποίος στο 40ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Διαγόρα για να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια στον αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν επίσης να σκοράρουν στις τρεις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Κουτσιαρής, Αγγελίδης, Μαμέλος (46’ Βλάχος), Σουλακούδης, Γκαμαλέτσος, Αγριοτζόμπανος (70’ Μ. Ντάφος), Σπ. Καραπλιάγκος (25’ λ. τρ. Π. Ντάφος), Μπόλκας, Κ. Λουφόπουλος, Τζέκα, Ντόντος (60’ Κ. Καραπλιάγγος).

ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Σ. Σωτηρόπουλος, Γ. Τσαρέλας, Βοϊτσίδης, Ταμπάκου, Φ. Τσαρέλας, Καζάκης, Ρίζος, Τερλεξής, Ευαγγελός, Ντίκας (85’ Ν. Σωτηρόπουλος).

Μυρμηδόνες-Μακρινίτσα 3-0 α.α.

Πρωτεσίλαος-Σκιάθος

(Αναβολή λόγω Covid 19)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAYOUTS

Θ. Ομάδα Β.

  1. Πρωτεσίλαος 33
  2. Αγχίαλος 27
  3. ΑΕ 2002 23
  4. Αστέρας 24
  5. Αγία Παρασκευή 22
  6. Σκιάθος 21
  7. Δάφνη 17
  8. Μυρμηδόνες 17
  9. Διαγόρας 5
  10. Μακρινίτσα 0

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου