ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Αφιερωμένη στον Παναγιώτη και τον Γιώργο μου»

αφιερωμένη-στον-παναγιώτη-και-τον-γι-181924

Πως η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου είναι αφιερωμένη στον Παναγιώτη Αθανασίου, που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή, και στον Γιώργο Μαστρογιάννη, που δίνει τη δική του μάχη, τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Νίκης, Αλέκος Βοσνιάδη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο 61χρονος τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του αγχώθηκε και δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι με ένα δεύτερο τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βοσνιάδη: «Είναι μία νίκη σ’ ένα ντέρμπι που μας έδωσε τρεις βαθμούς. Ξέρουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και για τον κόσμο και προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό. Δεν παίξαμε την Τετάρτη, γιατί υπήρχε το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Προηγηθήκαμε, αλλά αγχωθήκαμε λίγο στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν ήμασταν ήρεμοι, όταν είχαμε την κατοχή της μπάλας, για να μπορέσουμε να βγάλουμε κι άλλη φάση και να τελειώσουμε το ματς. Αυτά που μας έχουν συμβεί όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα δημιουργούν και το άγχος της ομάδας.

Μία ομάδα που έπαιξε σε εννιά μέρες 4 παιχνίδια με σχεδόν 11-12 παίκτες με πολλούς ποδοσφαιριστές να λείπουν. Σήμερα πήρε τη νίκη και ανέβηκε βαθμολογικά απέναντι σε έναν αντίπαλο που, όταν τον κερδίζουμε, ξέρετε τι σημασία έχει.

Συνεχίζουμε ήρεμοι και θέλουμε γρήγορα να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, που είναι τεράστια. Η Νίκη είναι μία ομάδα, η οποία πέρασε τα πάντα. Το είχα πει και μετά από ήττα και δεν ακούστηκε καλά, ας το πούμε τώρα και μετά από νίκη: αυτό που συμβαίνει και σε μένα και στην ομάδα είναι πρώτη φορά στην καριέρα μου.

25 μέλη της ομάδας πέρασαν κορονοϊό, κάποιοι για δεύτερη και τρίτη φορά, παίκτες κάθε μέρα μάς «έφευγαν» και την ημέρα του παιχνιδιού μάς «έφευγαν» κι άλλοι και αλλάζαμε σχέδια. Εγιναν πολλά. Σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση θέλουμε τον κόσμο δίπλα. Προσπαθούμε και εμείς και η διοίκηση να φτιάξουμε μία ομάδα, την οποία πραγματικά θα την αγαπάει ο κόσμος. Βλέπετε ότι όσοι μπαίνουν στο γήπεδο δίνουν τη μάχη τους. Παρ’ όλο που έχουν πολλές παραστάσεις, είδατε πόσο πάθος είχαν σήμερα να πάρουν το αποτέλεσμα.

Είμαι σίγουρος ότι η Νίκη τη φετινή χρονιά θα πιάσει τον στόχο της και θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα τερματίσουν ψηλά. Χρόνο με τον χρόνο πρέπει να φτιάχνουμε και την οργάνωσή μας και το ξαναλέω, για να το ακούει πολύς κόσμος, και έτσι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στον Παναγιώτη Αθανασίου, στη μνήμη του και στο παλικάρι του, που εχθές (σ.σ. προχθές) ήρθε και μας μίλησε. Μας ζήτησε τη νίκη για τον πατέρα του και μας συγκίνησε. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε έναν φίλο μου, τον Γιώργο μου, τον Γιώργο τον Μαστρογιάννη, που τον αγαπώ πολύ. Ξέρω τη χαρά που πήρε σήμερα και θέλω να συνεχίσει να είναι δυνατός και να δίνει τη μάχη του, κάνοντάς τον εμείς χαρούμενο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου