ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Μάνγκα και λύση συνεργασίας με Κιτόκο

ανακοίνωσε-μάνγκα-και-λύση-συνεργασί-184983

Η συμφωνία του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αφρικανό αριστεροπόδαρο μέσο με πορτογαλικό διαβατήριο Ελιστάνο Τσίρο Μάνγκα, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου και πορτογαλική υπηκοότητα, πήρε επίσημη μορφή, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ελιστάνο Τσίρο Μάνγκα. Πρόκειται για 22χρονο μέσο (γεννήθηκε στις 290/5/1999) από τη Γουινέα Μπισάου, κάτοχο πορτογαλικού διαβατηρίου.

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει ύψος 1.84μ. και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αρμενία, καταγράφοντας 33 συμμετοχές και ένα γκολ με την Νοά. Στην Πορτογαλία φόρεσε την φανέλα της Λεϊρία, παίζοντας δε δύο παιχνίδια.

Ο Ελιστάνο Μάνγκα θα βρίσκεται την Παρασκευή 28/1 (σ.σ. αύριο) στην Ελλάδα και εφόσον περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό επίσης έκαναν γνωστή τη λύση συνεργασίας με τον Ρίτσι Κιτόκο, που δεν είχε παίξει στα δύο τελευταία ματς: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Ρίτσι Κιτόκο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο, το διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου