ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θησέας Αγριάς: Φίλος της ομάδας μας ο Στέφανος Ξηροφώτος

θησέας-αγριάς-φίλος-της-ομάδας-μας-ο-στ-187905

Σε ανακοίνωση του Θησέα Αγριάς αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Στέφανος Ξηροφώτος, που παραιτήθηκε μετά από δύο ήττες, όπως πρώτο έγραψε το taxydromos.gr την περασμένη Παρασκευή, εξακολουθεί να θεωρείται φίλος της ομάδας. Αναλυτικά:

“Σε απάντηση σημερινού δημοσιεύματος ότι δεν κάνουμε ανακοινώσεις για λύση και έναρξη συνεργασιών, ενημερώνουμε το εν λόγω μέσο και τον ευαίσθητο, σε θέματα της ομάδας μας, συντάκτη του ότι:
1ον. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε τα ΜΜΕ για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα μας, αυτό θα συμβεί όποτε και αν εμείς το κρίνουμε σωστό, δεδομένου ότι οι φίλοι της ομάδας μας γνωρίζουν τις εξελίξεις, οπότε είμαστε εντάξει απέναντί τους, καθόσον είναι οι μόνοι στους οποίους οφείλουμε ενημέρωση.
2ον. Την παρούσα χρονική στιγμή έχουμε ρίξει όλο το βάρος των ενεργειών μας στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, κάτι το οποίο είναι πολύ πιο σημαντικό από το να ικανοποιήσουμε την περιέργεια δημοσιογράφων που δεν έχουν καν το θάρρος να υπογράψουν τα γραφόμενα τους.
Για να ικανοποιηθεί όμως και αυτή, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, κίνηση η οποία έγινε μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, δεδομένων των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του και από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε να θεωρούμε τον καταξιωμένο τεχνικό, φίλο της ομάδας μας.
Ενημερώνουμε επίσης τους φίλους της ομάδας μας ότι εργαζόμαστε εντατικά για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, ούτως ώστε σύντομα η ομάδα μας να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου