ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηττα με «ομορφιές» στην Πιερία για Θησέα με 2-0

ηττα-με-ομορφιές-στην-πιερία-για-θησ-189598

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Θησέα, που τον φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη βαθμολογική θέση, ήρθε με 2-0 χθες στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας για την 12η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πρώτη του δεύτερου γύρου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Πέρα όμως από το αρνητικό αποτέλεσμα, έγιναν κάποια πράγματα που δεν τιμούν κανέναν και αποτελούν δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.

Και αυτό γιατί, πέρα από τον προπηλακισμό του γενικού αρχηγού του Θησέα, Φάνη Οικονόμου, με το που έφτασε η αποστολή των φιλοξενουμένων, παρά την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο παρατηρητής με εισήγηση του διαιτητή κ. Γιαννάκου από την ΕΠΣ Μακεδονίας δεν άφησε κανέναν εκτός από τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές να καθίσουν στον πάγκο, ούτε καν τον Φάνη Οικονόμου, κάτι που είναι εντελώς παράνομο, με τον Θησέα να μην έχει ούτε έναν άνθρωπο να κάνει τις αλλαγές. Μάλιστα στον γενικό αρχηγό της ομάδας της Αγριάς δεν επετράπη καν να μπει στ’ αποδυτήρια, με το πρόσχημα ότι αποτελούν περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, κάτι που μόνο ως εξωφρενικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πριν το ματς, υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων του Θησέα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Μίλτο Καλόγηρο, ο οποίος μίλησε με την ΕΠΣ Πιερίας, χωρίς να βρεθεί άκρη, με τη λογική του παραλόγου να επικρατεί και να οδηγεί στη σκέψη ότι κάποια πράγματα ήταν μεθοδευμένα.

Μέσα σε ένα τέτοιο … αρρωστημένο κλίμα, που το αποκορύφωμά του ήταν πως ο τιμωρημένος Χρήστος Σπαθής, που είχε αναλάβει τον ρόλο του προπονητή, έδινε εντολές μέσω κινητού σε αναπληρωματικό παίκτη, διεξήχθη ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, τον οποίον ο Θησέας θα μπορούσε να μη χάσει, παρά τις σημαντικές απουσίες του. Τα προβλήματα αυτά (σ.σ. έλειπε και ο Χατζησταμάτης, ενώ αποχώρησε ο βασικός Κοτζαθανάσης) έφεραν τον νεαρό Παπαδήμο στη βασική ενδεκάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής μπροστά από τους Αλεξίου και Τσιανάκα, ενώ στα άκρα κινούνταν οι Καρατσόλης και Φουρκιώτης και στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Βαρουξάκης. Ακόμη, στην άμυνα ήταν οι Δημουλάς, Γκάγκας ως στόπερ και οι Ιακωβίδης, Κουκουτής ως πλάγιοι μπακ και ασφαλώς κάτω από τα δοκάρια ο Κουτσιρίμπας.

Ο Θησέας σε ένα ματς που έπαιζε σφιχτά και δεν κινδύνευε, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πιο … ακατάλληλο σημείο και συγκεκριμένα στο 45’ με τον Κωτσιαρίδη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ και να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 1-0.

Στο 65’ ο τερματοφύλακας του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τσιανάκα, με συνέπεια να μείνει το 1-0, ενώ στο 82’ ο Κουτσιρίμπας υπέπεσε σε πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε, ο Κατσαμάγκας, έστησε ο ίδιος την μπάλα στην άσπρη βούλα και ευστοχώντας έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΚ: Σταυρίδης Καραγκούνης, Φυτόπουλος, Κόλα, Ιντζόγλου, Καρτσαμπάς, Μαργαρίτης, Νομικός (82’ Τσενικλής), Σεχολάρι (69’ Καλαϊτζίδης), Κωτσιαρίδης (82’ Χατζηδίμπας), Μπατζώνης (63’ Κατσαμάγκας)

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Γκάγκας, Αλεξίου, Τσιανάκας, Φουρκιώτης-85’ Κουτσούκης), Καρατσόλης (61’ Κατσιγιάννης), Παπαδήμος (70’ Λίτσος), Βαρουξάκης

Η ενδεκάδα του Θησέα κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

Ανέβηκε μία θέση η Δήμητρα

Η Δήμητρα πήρε το ματς με τον Αετό Μακρυχωρίου στα χαρτιά με 3-0 α.α. κι αυτό το τρίποντο την έφερε μία θέση ψηλότερα στην κατάταξη, στην τρίτη, με 21 βαθμούς, καθώς η Ελασσόνα ηττήθηκε στο γήπεδο της Φήκης με 3-0, λίγες μέρες μετά από το διπλό της απέναντι στην ομάδα του Στέλιου Αρσένου.

Αποτελέσματα (12η)

Ηρακλής Λ.-Νέα Αρτάκη 1-0

ΠΟ Φήκης-Ελασσόνα 3-0
ΑΟ Υπάτου-Ατρόμητος Παλ. αναβ.
Εθνικός ΝΚ-Θησέας Αγριάς 2-0
Αμβρυσσέας-Αταλάντη αναβ.

Δήμητρα-Αετός Μακρ. 3-0 ά.α.

Επόμενη (13η)

Νέα Αρτάκη-Ελασσόνα
Ατρόμητος Παλ.-Ηρακλής Λ.

Θησέας-Φήκη
Αταλάντη-Α.Ο. Υπάτου

Αμβρυσσέας Διστ.-Δήμητρα Ευξ.

Αετός Μακρ.-Εθνικός ΝΚ 0-3 α.α.

Βαθμολογία
1. Ηρακλής Λάρισας 27
2. ΑΟ Υπάτου 24

3. Δήμητρα Ευξεινούπολης 21

4. ΠΟ Ελασσόνας 20

5. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 19
6. Νέα Αρτάκη 18

7. ΠΟ Φήκης 16
8. Αμβρυσσέας Διστόμου 13
9. Θησέας Αγριάς 13

10. Ατρόμητος Παλαμά 11
11. Αταλάντη 9
12. Αετός Μακρυχωρίου 1

*Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Κολίτση

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου