ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δύσκολη αποστολή για Θησέα

δύσκολη-αποστολή-για-θησέα-190602

Στη μία από τις δύο αήττητες έδρες του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής φιλοξενείται σήμερα στις 15:00 ο Θησέας στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, τον οποίον είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 στην Αγριά.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα της Πιερίας έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στο δημοτικό γήπεδο Νέου Κεραμιδίου σε πέντε αναμετρήσεις και μαζί με την Ελασσόνα δεν έχουν ήττα στο «σπίτι» τους. Μάλιστα ο Εθνικός έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ ως γηπεδούχος και έχει σημειώσει εννιά και κανένα στα χαρτιά, καθώς πρόλαβε να παίξει με τον Αετό Μακρυχωρίου, πριν αποσυρθεί, συντρίβοντάς τον με 4-0.

Ο Θησέας βρίσκεται σε μία δύσκολη φάση, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, είναι οριακά κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού έστω και στην ισοβαθμία (το γκολ αβερέιτζ του Αμβρυσσέα είναι +1 και του Θησέα -1), έχει να κερδίσει στο γήπεδο από τις 31 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (σ.σ. την 5η αγωνιστική ήρθε το τρίποντο άνευ αγώνος με τον Αετό Μακρυχωρίου) και βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ξαφνικά ο Στέφανος Ξηροφώτος παραιτήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Αν δεν αλλάξει κάτι, καθώς μέχρι χθες Σάββατο ήταν ανοικτό να κλείσει ο νέος τεχνικός, πάλι στη σημερινή αναμέτρηση θα καθοδηγήσουν την ομάδα ως υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Αλεξίου. Μάλιστα ο πρώτος λόγω τιμωρίας (σ.σ. τέσσερις κίτρινες κάρτες) δεν θα αγωνιστεί και θα μπορέσει απερίσπαστος να κατευθύνει τους συμπαίκτες του από τον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να υπολογίζουν επίσης στον Χατζησταμάτη, ο οποίος αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Αταλάντη και πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ αποχώρησε ο Κοτζαθανάσης, που για προσωπικούς λόγους εγκαθίσταται στην Αθήνα. Τουλάχιστον επιστρέφει από τιμωρία ο Ιακωβίδης.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα είναι ο Γιώργος Γιαννάκος από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους συντοπίτες του Ευστάθιο Τσεχελίδη και Μάρκο Λαζαρίδη από την ίδια ΕΠΣ.

Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Τζιόλας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Ξεκούραστο τρίποντο για τη Δήμητρα

Η Δήμητρα παίρνει σήμερα τρεις ξεκούραστους βαθμούς άνευ αγώνα από τον Αετό Μακρυχωρίου, ο οποίος όμως έχει κάνει τη ζημιά στους Ευξεινουπολίτες, αφού οι «πράσινοι» έχασαν δύο βαθμούς στο εκτός έδρας 2-2 της πρεμιέρας, ενώ όλες οι άλλες ομάδες πήραν το τρίποντο με την ομάδα της Λάρισας. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν διεξάγεται, μετρά κανονικά στο πρόγραμμα κι έτσι δίνεται η δυνατότητα να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής για την τέταρτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκαν με την Ελασσόνα οι Αναστασίου, Καμπέρης και Γαλανόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα

Τα σημερινά παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής (ώρα έναρξης στις 15.00) είναι τα εξής:

Ηρακλής Λ.-Νέα Αρτάκη

Διαιτητής: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)

ΠΟ Φήκης-Ελασσόνα
Διαιτητής: Νικολόπουλος (Σάμου)

ΑΟ Υπάτου-Ατρόμητος Παλ.
Διαιτητής: Χουλιάρας (Εύβοιας)

Εθνικός ΝΚ-Θησέας Αγριάς
Διαιτητής: Γιαννάκος (Μακεδονίας)

Αμβρυσσέας-Αταλάντη
Διαιτητής: Δημητρακόπουλος (Αθηνών)

Δήμητρα-Αετός Μακρ. 3-0 ά.α.

Βαθμολογία
1. ΑΟ Υπάτου 24
2. Ηρακλής Λάρισας 24
3. ΠΟ Ελασσόνας 20
4. Δήμητρα Ευξεινούπολης 18
5. Νέα Αρτάκη 18
6. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 16
7. Αμβρυσσέας Διστόμου 13
8. Θησέας Αγριάς 13

9. ΠΟ Φήκης 13
10. Ατρόμητος Παλαμά 11
11. Αταλάντη 9
12. Αετός Μακρυχωρίου 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου