ΤΟΠΙΚΟ

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

αποτελέσματα-και-σκόρερ-στα-ματς-της-ε-191380

Ο Σαρακηνός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι του α’ ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, αφού επιβλήθηκε με 1-0 σήμερα της πρωτοπόρου Αγίας Αννας.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα οι «κοκκινόμαυροι» πλησίασαν στους τρεις πόντους την αντίπαλό τους στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και στους δύο στην ειδική βαθμολογία που κουβαλούν οι ομάδες στα πλέι οφ. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε στο 60’ ο Καλαμάτας, ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντρα σε αμυνόμενο και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα. Λίγο μετά το γκολ ο Αραμπατζής των γηπεδούχων είχε δοκάρι. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του πρώτου ομίλου, η Ακρόπολη πήρε την 7η νίκη της με 0-1 επί της ΑΕ 2002 με σκόρερ τον Παγώνη στο 55’.

Στον δεύτερο όμιλο ο Αίας παραλίγο να πέσει θύμα έκπληξης, αλλά κέρδισε στην κατά συνθήκη έδρα του στον Πλάτανο με 2-1 τον Αστέρα Ριζομύλου με γκολ στο 95’ του κεντρικού αμυντικού Πλαβού, ο οποίος στο τέλος έπαιζε στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 11’ με τον Δ. Αποστολίδη και στο 16’ είχε ισοφαρίσει με φάουλ ο Αλ. Αραπίτσας.

Στη Β’ ΕΠΣΘ και στον α’ όμιλο, ο Μαγνησιακός με δύο γκολ του Σπύρου Νούσια στο 18’ και το 32’ κέρδισε με 1-2 τον Ελευθεριακό, που κατάφερε μόνο να μειώσει, ενώ Νέοι Αγίας Αννας και Σκόπελος ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ματς (εξ αναβολής) που άρχισε αντί για τις 20.00 στις 20.30. Για τους γηπεδούχους σκόραραν στο 20’ ο Στάμος με κεφαλιά και στο 89’ ο Κόκκαλης με απευθείας φάουλ, ενώ η Σκόπελος είχε κάνει την ανατροπή με δύο τέρματα του Συνοδινού στο 60’ και το 68’, το δεύτερο με πέναλτι που κέρδισε ο Σένκο.

Στον β’ όμιλο για την 12η αγωνιστική ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου με δύο γκολ του Λαμπαδάρη στο 43’ και το 50’ πήρε το διπλό με αντίπαλο τον Αθλο με σκορ 0-2.

Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:

Α’ ΕΠΣΘ/14η αγωνιστική

Σαρακηνός-Αγία Αννα 1-0

ΑΕ 2002-Ακρόπολη 0-1

Αίας-Αστέρας 2-1

Β’ ΕΠΣΘ/12η αγωνιστική

Αθλος-Κένταυρος ΝΠ 0-2

Ελευθεριακός-Μαγνησιακός 1-2

Νέοι Αγ. Αννας-Σκόπελος 2-2

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου