ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρσένος: «Εχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

αρσένος-εχουμε-αδικήσει-τους-εαυτού-192049

Ο πρώτος γύρος τελείωσε ουσιαστικά για τη Δήμητρα την περασμένη Τετάρτη στο ματς που έφερε την ήττα από την Ελασσόνα στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού με 0-1, καθώς αύριο ακολουθεί στο φινάλε του πρώτου μισού του πρωταθλήματος ο αγώνας με τον Αετό Μακρυχωρίου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα της Ευξεινούπολης θα κερδίσει στα χαρτιά αυτό το παιχνίδι, φτάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Όμως, αυτή η συγκομιδή δεν ικανοποιεί τον τεχνικό της Δήμητρας, Στέλιο Αρσένο, που σε δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επισημαίνει ότι οι παίκτες του έχουν αδικήσει έως τώρα τους εαυτούς τους και πως θα μπορούσε η ομάδα του να είναι ψηλότερα, γιατί έχει την ποιότητα.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος τεχνικός αναφέρει: «Νομίζω ότι στον πρώτο γύρο έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και σε κάποια παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη μαζί μας, ενώ χάσαμε και δύο βαθμούς με τον Αετό Μακρυχωρίου, τους οποίους οι περισσότερες ομάδες πήραν στα χαρτιά.

Περιμένω μία ανάλογη συνέχεια, αλλά με περισσότερους βαθμούς. Τώρα θα πάρουμε τους τρεις πόντους στα χαρτιά με τον Αετό, που θα μας δώσουν ψυχολογία, και η ομάδα πάλι θα πάει ψηλότερα, συνεχίζοντας με ηρεμία. Περιμένω έναν δεύτερο γύρο, στον οποίον θα δείξουμε σοβαρότητα και θα πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας και από κει και πέρα στοχεύουμε να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα μας και παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει την ποιότητα. Θεωρώ ότι στο πρώτο μισό έπρεπε να είμαστε ψηλότερα».

Σχετικά με το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Ελασσόνα σχολίασε: «Προερχόμασταν από μία τεράστια νίκη σ’ ένα ντέρμπι κι αφού είχε προηγηθεί ένα μεγάλο διάστημα απραξίας. Το παιχνίδι με την Ελασσόνα μας αφήνει μία τεράστια πικρία, γιατί, αν μία ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτή ήταν η Δήμητρα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τίποτα.

Στο πρώτο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα ήταν σ’ έναν παθητικό ρόλο και η δική μας προσπαθούσε συνεχώς να απειλήσει με σωστό τρόπο, ώστε να καταφέρει να πετύχει ένα γκολ, όμως σε μία αδράνεια του αμυντικού μας χωρίς λόγο βάλαμε στο παιχνίδι την Ελασσόνα (σ.σ. η φάση του πέναλτι). Από κει και πέρα θέλαμε να πάρουμε τα ηνία του παιχνιδιού, δίχως όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που είχαμε.

Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε κάποια πράγματα και κάναμε δύο εσωτερικές αλλαγές. Πιέσαμε τον αντίπαλο και είχαμε ένα δοκάρι και δύο τελικές σε λιγότερο από ένα δεκάλεπτο, αλλά μετά την αποβολή του παίκτη της Ελασσόνας, ο τρόπος που αμυνόταν ο αντίπαλος, μας έβαλε από νωρίς και εμάς στο «τρυπάκι» να κάνουμε κάποια γεμίσματα, τα οποία ήταν όλα εις βάρος μας.

Κάναμε και άλλες αλλαγές, για να φρεσκάρουμε τις πλάγιες γραμμές, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο, καθώς δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε και να πάρουμε έστω έναν βαθμό.

Η ομάδα μας ήταν πολύ ανώτερη από την Ελασσόνα, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα, καθώς στην ουσία μετράνε μόνο οι τρεις βαθμοί, τους οποίους δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Δείξαμε όμως για μία ακόμη φορά ότι μπορούμε να κοντράρουμε την οποιαδήποτε ομάδα στην κατηγορία και δεν φοβόμαστε κανέναν».

Εκτίουν τρεις

Να σημειωθεί, τέλος, ότι το ματς με τον Αετό Μακρυχωρίου, εκτός από τους τρεις ξεκούραστους βαθμούς, δίνει τη δυνατότητα να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής για την τέταρτη κίτρινη κάρτα που δέχθηκαν με την Ελασσόνα οι Αναστασίου, Καμπέρης και Γαλανόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου