ΑΘΛΗΤΙΚΑ

 Content Dota 2: Ο δρόμος για το “The International 2022”

content-dota-2-ο-δρόμος-για-το-the-international-2022-195798

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας και η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο εκτόξευσε την δημοτικότητα των video games τις τελευταίες δεκαετίες. Η εισαγωγή των esports στην βιομηχανία του διαδικτυακού τζόγου έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους νεότερους κυρίως παίκτες αλλά και όσους ξέμειναν από επιλογές εν μέσω Πανδημίας Covid-19.

Στο novibet.gr/stoixima/dota-2/2712255 οι παίκτες θα βρούνε τα μεγαλύτερα online τουρνουά και τις καλύτερες αποδόσεις για τα στοιχήματά τους. Η εμπορευματοποίηση των eSports είναι γεγονός και δημιουργεί τις συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Με τα παιχνίδια αυτά να λογίζονται πλέον ως Ολυμπιακό άθλημα είναι δεδομένο πως η παρουσία των παικτών στις συγκεκριμένες πλατφόρμες να αυξάνει γεωμετρικά τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας όμως για το διαδικτυακό στοίχημα και την προσφορά των bookmakers στο κοινωνικό σύνολο δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στις δράσεις της Novibet. Εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας η Novibet σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στέκονται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Οι 66 πόντοι που σημείωσε πρόσφατα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε 2 επιλεγμένους αγώνες των Μιλγουόκι Μπακς έφεραν 66.000 € στο ταμείο της Δράσης για τον Αυτισμό. Χρήματα που έδωσε η Novibet και αναμένεται να καλύψουν ανάγκες παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Στόχος το The International 2022

Η κατάκτηση του The International 2022 αποτελεί τον μεγάλο στόχο των σημαντικότερων ομάδων στο Dota 2. Ο πήχης έχει πλέον ανέβει ψηλά και οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση τον χρόνο που μας πέρασε. Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζουν και τα προκριματικά των Dota Pro Circuit. Ο δρόμος για την τελική φάση δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Ποια είναι όμως η πορεία που πρέπει να διαγράψουν οι ομάδες για να φτάσουν στο The International 2022;

Dota Pro Circuit

Η σεζόν στο Dota Pro Circuit είναι αρκετά μεγάλη για να δημιουργήσει τις συνθήκες ανταγωνισμού που επιδιώκουν οι διοργανωτές. Ξεκινάει περίπου τον Νοέμβριο και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του επόμενου έτους με τη διοργάνωση του International τουρνουά.Η Σεζόν στο Dota Pro Circuit αποτελείται από 3 περιοδείες. Κάθε μία από αυτές τις περιοδείες αποτελείται από το Τουρνουά Περιφερειακού Πρωταθλήματος και το Major Tournament. Με τη συμμετοχή τους οι παίκτες κερδίζουν πόντους που θα τους δώσουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο The International του καλοκαιριού. Είναι ενδεχομένως και ο πιο ασφαλής τρόπος για να εξασφαλίσει μία ομάδα την πρόσκλησή της στο κορυφαίο γεγονός στο Dota 2.Για να φτάσεις όμως να αγωνιστείς στο Major Τουρνουά κάθε περιοδείας θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα. Εκεί υπάρχει ένα καλεντάρι αγώνων που θα δώσουν την ευκαιρία στους παίκτες να συλλέξουν τους απαραίτητους πόντους. Κρίσιμη η παρουσία στα Major tournaments καθώς υπάρχουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα και πόντους που οδηγούν στον μεγάλο τελικό.

The International tournament 2022

Η σεζόν στο Dota 2 κλείνει με τη συμμετοχή στο International tournament το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι καλύτεροι παίκτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι συναγωνίζονται για το μεγάλο βραβείο. Με την ολοκλήρωση των 3 περιοδειών οι 12 ομάδες που έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους έχουν εγγυημένες θέσεις στο The International. Όσες ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στον τελικό υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Τα περιφερειακά Πρωταθλήματα είναι σίγουρα μία από τις πλέον ενδεδειγμένες οδούς για παίκτες χαμηλότερης δυναμικότητας και όχι μόνο.Από το The International 2022 θα προκύψει ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Dota 2. Το χρηματικό έπαθλο για τους νικητές είναι τεράστιο την ίδια ώρα που το όνομά τους θα χαράζεται με χρυσά γράμματα στην ιστορία των esports. Το Aegis of Champions περιμένει τον νέο του κάτοχο τους επόμενους μήνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου