ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θωμαΐδης: «Κλασικό τοπικό ντέρμπι»

θωμαΐδης-κλασικό-τοπικό-ντέρμπι-203575

Στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ μίλησε και ο Πέτρος Θωμαΐδης από την πλευρά της Δήμητρας για το σημερινό παιχνίδι με τον Θησέα, δηλώνοντας τα εξής: «Έχουμε πολλά προβλήματα και ακόμη κι αν κάποιοι ποδοσφαιριστές επιστρέψουν θα είναι ανέτοιμοι. Είναι ένα από τα κλασικά τοπικά ντέρμπι και όλα τα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν. Θέλουμε πολύ τη νίκη, γιατί στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε «στραβά» αποτελέσματα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και όλοι ξέρουμε τις συνθήκες που θα επικρατήσουν, καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο η δύναμη και το πάθος. Μπορεί να ήμασταν λίγοι στην προπόνηση τις τελευταίες μέρες, αλλά δουλέψαμε καλά και πιστεύω ότι όσοι αγωνιστούμε με τον Θησέα, θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι και θα τα δώσουμε όλα.

Πρέπει να αποφύγουμε τα περσινά κακώς κείμενα και να μην δυναμιτίσει κανείς το κλίμα. Να γίνει μεν ένα ντέρμπι με δύναμη και πάθος, αλλά να τηρηθεί το ευ αγωνίζεσθαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσει ο καλύτερος. Αυτά που είχαν γίνει πέρσι, τα έχουμε αφήσει πίσω.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί σ’ αυτό το παιχνίδι, εμάς πάντως φαίνεται ότι μας ταιριάζουν καλύτερα τα ματς εκτός έδρας. Μας βολεύει καλύτερα το παιχνίδι στην κόντρα επίθεση και είμαστε καλύτεροι, όταν παίζουμε μακριά από το «σπίτι» μας. Το ματς θα πάει στη δύναμη και πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα παίξουν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου