ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επανεκκίνηση με τοπικό ντέρμπι Θησέας-Δήμητρα

επανεκκίνηση-με-τοπικό-ντέρμπι-θησέα-203614

Εφόσον η 10η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναβλήθηκε και μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, το ποδαρικό στο 2022 για τον Θησέα και τη Δήμητρα γίνεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και προτελευταίας του α’ γύρου με το μεταξύ τους ντέρμπι, το οποίο διεξάγεται σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο της Αγριάς.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η Δήμητρα είναι στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς, αλλά δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον Θησέα που βρίσκεται στο μείον δύο, ισοβαθμώντας με άλλες τρεις ομάδες στην έκτη θέση. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς λιγότερα προβλήματα από την αντίπαλό τους και θέλουν στο ντεμπούτο του Στέφανου Ξηροφώτου στον πάγκο τους να επιστρέψουν στις νίκες μετά από καιρό, καθώς έχουν να κερδίσουν, αλλά και να σκοράρουν από τις 31 Οκτωβρίου (1-2 τη Φήκη), μένοντας χωρίς νίκη και χωρίς γκολ για έξι συνεχόμενα παιχνίδια, αν φυσικά δεν λάβουμε υπόψη το 0-3 άνευ αγώνος με τον Αετό Μακρυχωρίου.

Από την άλλη η Δήμητρα παρουσιάζεται καλύτερη μακριά από το γήπεδό της με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις καθυστερήσεις από τη Φήκη.

Για τον Θησέα αμφίβολοι είναι ο Λίτσος με τον Κοντοστάθη, ενώ θα λείψουν ο μακροχρόνια τραυματίας Καραμανλής και ο Σιώμος, που μετά από επτά μήνες την επόμενη βδομάδα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο νεαρός Θεοδωρίδης, που παίζει στα αριστερά και στον άξονα και αποκτήθηκε από την Κ19 του Βόλου, έχει δικαίωμα ν’ αγωνιστεί, αφού βγήκε στο δελτίο του και θα είναι στην αποστολή.

Οι ιώσεις έχουν πλήξει τη Δήμητρα (σ.σ. μόνο ένα κρούσμα κορονοϊού έχουν οι Ευξεινουπολίτες) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι ασθενείς Στεφανής, Καρράς, Μπέικος, Καμπέρης, Μπουμπούκης, Δημητρίου και Πουλιανάς, ενώ εκτός αποστολής θα μείνει τόσο ο Μπόλης, όσο ο Κρανάς (ο δεύτερος για επαγγελματικούς λόγους). Επίσης, αμφίβολος είναι ο Βουρδάκης λόγω τραβήγματος στον προσαγωγό, αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Ακόμη, κάποιοι παίκτες επέστρεψαν πριν λίγες μέρες και δεν είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, όπως οι Σιόβας και Μαυροζούμης.

Το σημερινό πρόγραμμα

Για την 11η αγωνιστική του 3ου ομίλου με ώρα έναρξης τις 15.00 γίνονται σήμερα τα ματς:

ΠΟ Φήκης-Νέα Αρτάκη

Διαιτητής: Νίτσας (Λάρισας)

Ηρακλής Λάρισας-ΑΟ Υπάτου

Διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

ΠΟ Ελασσόνας-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Διαιτητής: Τασιόπουλος Γ. (Θεσσαλίας)

Ατρόμητος Παλαμά-Αμβρυσσέας Διστόμου

Διαιτητής: Αντωνίου (Λάρισας)

Θησέας Αγριάς-Δήμητρα Ευξεινούπολης

Διαιτητής: Κεχαγιάς (Κοζάνης)

Βοηθοί: Κοντογιώργος, Παπαγεωργίου (Λάρισας)

Αταλάντη-Αετός Μακρυχωρίου 3-0 α.α.

Βαθμολογία

  1. Ηρακλής Λάρισας 21
  2. ΑΟ Υπάτου 20
  3. Δήμητρα 15
  4. Νέα Αρτάκη 14
  5. ΠΟ Ελασσόνας 14
  6. ΠΟ Φήκης 13
  7. Αμβρυσσέας Διστόμου 13
  8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 13
  9. Θησέας Αγριάς 13
  10. Ατρόμητος Παλαμά 5
  11. Αταλάντη 3
  12. Αετός Μακρυχωρίου –

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου