Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Αδικη ήττα για τον Βόλο με 1-0 από τον Αστέρα

αδικη-ήττα-για-τον-βόλο-με-1-0-από-τον-αστέ-204114

Αδικη ήττα γνώρισε από τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Βόλος με σκορ 1-0, καθώς στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έχασε τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες -με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο να είναι ο ήρωας των γηπεδούχων- και είδε την μπάλα να την τιμωρεί, αφού δέχθηκε γκολ από τον Σόνι στο 41’.

Στο 21’ το μακρινό σκαφτό σουτ του Βαν Φέερτ, που πήγε να πετύχει ένα απίθανο γκολ, απομάκρυνε με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, ο οποίος στο 22’ με εκπληκτική εκτίναξη δεν επέτρεψε στον Ρεγκατέν να πανηγυρίσει, ενώ ο Μαροκινός ολομόναχος εντός περιοχής έστειλε την ελάχιστα άουτ στο 32’. Δευτερόλεπτα πριν ο Παπαδόπουλος είχε σώσει για τρίτη φορά την ομάδα του σε κοντινή κεφαλιά του Τσοκάνη.

Στο 41’ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Ο Σονί κοντρόλαρε με πλάτη στο τέρμα, γύρισε πανέμορφα το σώμα του, χωρίς να πέσει η μπάλα στο έδαφος με αντίπαλο τον Ρομέρο και σούταρε με το αριστερό. Ο Κότνικ βρήκε ελάχιστα την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την πορεία της στη δεξιά του γωνία και εντός της εστίας του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ατιένθα (87’ Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Άλβαρεζ, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65’ Βαλιέντε), Σίτο (81’ Ρεγκίς), Ριέρα (65’ Τιλίκα), Σόνι (88’ Καπίγια), Μπαράλες

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κότνικ, Γκιουλέν (89’ Τερεζίου), Ρομέρο, Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ορόζ, Ρεγκατέν (66’ Ροσέρο), Μπαριέντος, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου