ΤΟΠΙΚΟ

Τρεις μεταγραφές για τον ΑΟΑΛ  

τρεις-μεταγραφές-για-τον-αοαλ-204558

Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο ΑΟ Ανω Λεχωνίων, που ενέταξε στο δυναμικό του τους Καλαφατάκη, Βογιατζή και Μαρκόπουλο.

Η ανακοίνωση για τον Καλαφατάκη:

«Το ΔΣ του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Καλαφατάκη Γιώργο.

Ο Γιώργος έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ομάδα του Θησέα Αγριάς, στην οποία και έμεινε 6 χρόνια, ενώ Δύναμις Αγριάς, ΝΠΣ Κ16, ΝΠΣ Κ17 και Τοξότης ήταν η έως τώρα πορεία του Γιώργου, που πλέον έρχεται, για να ενισχύσει τις πτέρυγες της ομάδας μας.

Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΛ, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Η ανακοίνωση για τον Βογιατζή:

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Ανω Λεχωνίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βογιατζή Δημήτρη.

Μετά το πέρασμα του από την ομάδα της ΑΠΟΒ, ο 25χρονος Δημήτρης έρχεται πλέον, για να ενισχύσει τον άξονα της ομάδας μας.

Δημήτρη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΛ, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Η ανακοίνωση για τον Μαρκόπουλο:

«Το ΔΣ του Α.Ο. Άνω Λεχωνίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μαρκόπουλου Παναγιώτη από την ομάδα της Καλαμάτας (Μαύρη Θύελλα)!

Ο Παναγιώτης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Πάτιστα Καλαμάτας και ύστερα στα ηλικιακά τμήματα των Κ15 αγωνιζόταν στη γνωστή σε όλους μας ομάδα της Καλαμάτας (Μαύρη Θύελλα). Πλέον ως φοιτητής στην πόλη μας έρχεται, για να βοηθήσει την ομάδα μας από τη θέση του άξονα και μπροστά.

Παναγιώτη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟΑΛ, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου