ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τζοβάρας: Η Νικάρα με αναγέννησε από τις στάχτες μου

τζοβάρας-η-νικάρα-με-αναγέννησε-από-τι-204625

Την πώληση του Γιώργου Τζοβάρα στον Ατρόμητο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τον ποδοσφαιριστή να ευχαριστεί την πρώην πλέον ομάδα του με δήλωσή του, στην οποία αναφέρει ότι στους κυανόλευκους αναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την πώληση του, μέχρι πρότινος, ποδοσφαιριστή μας, Γιώργου Τζοβάρα, στην ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο Βολιώτης παίκτης, ύστερα από έναν περίπου χρόνο στην ομάδα μας, με την οποία κατέγραψε, συνολικά, 26 συμμετοχές, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Περιστεριώτες. Του ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην καριέρα του, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Παράλληλα, ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την άψογη συνεργασία μας, κατά την περίοδο διαπραγματεύσεων της πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Ο Γιώργος Τζοβάρας, λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με το νέο του σύλλογο, θέλησε να στείλει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα, μέσω της ομάδας μας:

“Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τη “Νικάρα”, την ομάδα που με αναγέννησε μέσα από τις στάχτες μου και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό!

Ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, τους κ.κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Βενέτη, την διοίκηση της ομάδας, τον κ. Αλέκο Βοσνιάδη, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου. Εύχομαι σε όλους καλό υπόλοιπο της σεζόν και κάθε επιτυχία, γιατί το αξίζουν πραγματικά!

Τέλος, ευχαριστώ θερμά τους φιλάθλους, τον κόσμο της Νίκης για την στήριξη και την ενθάρρυνση που μου έδιναν! Να συνεχίσουν όλοι να στηρίζουν ένθερμα την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι οι στόχοι θα επιτευχθούν.

Μια φορά ΝΙΚΗ, για πάντα ΝΙΚΗ!

Εις το επανιδείν!”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου