ΜΠΑΣΚΕΤ

Μουρατίδης: «Με εμένα μόνο νίκες» (photos)

μουρατίδης-με-εμένα-μόνο-νίκες-photos-204690

Η παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου, Χαράλαμπου Μουρατίδη, ο οποίος έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής, έγινε χθες στα γραφεία του ερυθρόλευκου συλλόγου στην παραλία.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Αρχικά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, ανέφερε ότι ο σύλλογος βρίσκεται στην καλύτερή του φάση, καθώς είναι ένας από τους 25 συλλόγους σε όλη την Ελλάδα που επιχορηγήθηκε με ποσό άνω των δέκα χιλιάδων ευρώ βάσει του μητρώου της ΓΓΑ.

Σε ό,τι αφορά στον νεοαποκτηθέντα Χαράλαμπο Μουρατίδη, τον καλωσόρισε και προέβλεψε ότι δεν θα θέλει να φύγει από τον Βόλο και την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος μπασκετμπολίστας από τη δική του μεριά ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στον Βόλο και είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της, τον κ. Ρούμπο και τον κόουτς Βλιώρα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την εκτίμηση που μου έχουν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας ιστορικός σύλλογος, που έχει μία παράδοση στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο μπάσκετ. Έχει βγάλει αρκετούς παίκτες και έχει έναν κόσμο πίσω του που τον στηρίζει.

Από τις πρώτες μέρες που βρίσκομαι εδώ πέρα νιώθω το οικογενειακό κλίμα και από τους συμπαίκτες και απ’ όλους και αποτελεί για μένα ένα κίνητρο από δω και πέρα η ομάδα να ανακάμψει και να έχει μόνο νίκες πλέον και θα βοηθήσω σ’ αυτό με όλες μου τις δυνάμεις.

Αυτό που μου αρέσει, είναι να κερδίζω. Δυνατό μου σημείο είναι το περιφερειακό σουτ και προσπαθώ να εκμεταλλευτώ και την εμπειρία μου. Πάνω απ’ όλα είναι η συνεργασία με τους συμπαίκτες. Αν χρειαστεί να βάλω σε κάποιο ματς παραπάνω πόντους θα το κάνω, αλλά σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα.

Θεωρώ πολύ αξιόλογη την προσπάθειά της μέχρι τώρα, αλλά πιστεύω ότι λόγω των τραυματισμών και της κούρασης προς το τέλος των παιχνιδιών κρίθηκαν εις βάρος της κάποια ματς. Πιστεύω ότι με τον ερχομό μου στην ομάδα, θα μετράμε μόνο νίκες».

Όσο για αν τον δέχθηκε κάποια πειράγματα που στο ματς του πρώτου γύρου έβαλε εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου 29 πόντους με επτά τρίποντα ως παίκτης των Ιωαννίνων ΣΚ απάντησε: «Εκείνη την ημέρα ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν κρίσιμα τα σουτ και τα έβαλα».

Ρούμπος: «Ιδανική επιλογή»

Το μέλος της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Ρούμπος, τόνισε: «Ο Μπάμπης Μουρατίδης έχει μία μακρά διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ. Εμείς αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή ιδιαίτερη χαρά που είναι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού.

Αποτέλεσε στόχο από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και είχε αναλυθεί διεξοδικά η αγωνιστική του ταυτότητα. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία, ενεργήσαμε άμεσα και αποτελεσματικά και καταλήξαμε σε μία συμφωνία.

Είναι ένας άνθρωπος που αγωνίζεται με μεγάλη αγάπη για κάθε ομάδα που τον επιλέγει. Από τη στιγμή που δόθηκε το δικαίωμα στις ομάδες να αποκτήσουν παίκτες σε εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο, εμείς ανακουφιστήκαμε, γιατί θέλαμε να καλύψουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν από τους τραυματισμούς. Στο στόχαστρο μας μπήκαν παίκτες, οι οποίοι ήταν διαθέσιμοι την περίοδο αυτή. Ο Μπάμπης ήταν για τέτοια περίπτωση, ενώ τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ταίριαζαν με τις επιδιώξεις του κόουτς. Θα τη χαρακτήριζα ιδανική επιλογή.

Επίσης, υφίσταται μία κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γιώργο Τσιτσιγιάννη και πιστεύω ότι θα αποτελέσει κι αυτός μέλος της ομάδας. Αναμένουμε τις επόμενες μέρες να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, ενώ λόγω της παράτασης της μεταγραφικής περιόδου ως τις 15 Φεβρουαρίου, ό,τι καλύτερο προκύψει και ταιριάζει με τις αγωνιστικές μας επιδιώξεις, ενδεχομένως να γίνει μέλος της ομάδας.

Μ’ αυτές τις κινήσεις που κάνουμε πολύ πιθανόν να έχουμε και πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την απλή παραμονή, βγάζοντας μία εικόνα που θα φέρει τους αντιπάλους μας σε δυσχερέστερη θέση και κάνοντας εκπλήξεις.

Τέλος, ο έφορος της ομάδας Βασίλης Σακελλαρίου καλωσόρισε κι αυτός τον Μπάμπη Μουρατίδη, ζητώντας του να είναι αμείλικτος προς τους αντιπάλους και ευχήθηκε η ομάδα να έχει από δω και πέρα μόνο νίκες.

Ο Μουρατίδης με τους κ.κ. Κυριακόπουλο, Τσεκούρα και Μουρτζίνο

Ο Μπάμπης Μουρατίδης στη χθεσινή του παρουσίαση

Ο Νίκος Ρούμπος καλωσόρισε τον νέο παίκτη

Ο έφορος της ομάδας Βασίλης Σακελλαρίου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου