Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να δώσει συνέχεια στη μεγάλη επιτυχία με τον ΠΑΟ

να-δώσει-συνέχεια-στη-μεγάλη-επιτυχία-205278

Για να δώσει συνέχεια στη μεγάλη επιτυχία της περασμένης Κυριακής και στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, θα αγωνιστεί σήμερα (17:15 Novasports 2HD) ο Βόλος στην Τρίπολη με τον Αστέρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Ο Βόλος μετά την πρώτη νίκη που κατάφερε επί των «πρασίνων» στο Πανθεσσαλικό, θέλει σήμερα με ανεβασμένη ψυχολογία να κερδίσει και για πρώτη φορά στην Τρίπολη, καθώς τα δυο προηγούμενα χρόνια είχε δυο ισοπαλίες στην κανονικά διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αν ο Βόλος καταφέρει να φύγει νικητής για πρώτη φορά από την Τρίπολη, θα ξεπεράσει τον Αστέρα στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας και ματς λιγότερο…

Η βολιώτικη ομάδα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή, έχει την ψυχολογία στα ύψη, ενώ μείωσε και τις διαφορές από τις ομάδες που κυνηγάει για την 6η θέση ευρισκόμενη πλέον στην 9η με 18 βαθμούς σε 15 ματς.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Βόλου για τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (17:15) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SL1 και όπως διαπιστώθηκε εκτός από τη γνωστή απουσία του Χούλιαν Μπαρτόλο που έχει έως τώρα συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια (15) και έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), απών θα είναι πάλι ο Σωτήρης Νίνης, αλλά και ο Πορτογάλος Σοάρες.

Πάντως στη διάθεση του Βολιώτη προπονητή Κώστα Μπράτσου θα είναι οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, ο Κύπριος αμυντικός Χρήστος Σιέλης και ο Φινλανδός δεξιός φουλ μπακ Νικολάι Άλχο.

Αναλυτικά οι δεκαοχτώ ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου είναι οι: Κότνικ, Πουρίτα, Φερράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορός, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Κλέιμαν, Αλχο, Σιέλης, Λογαράς, Μεταξάς, Τερεζίου, Ροσέρο.

Ο Αστέρας

Ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Βόλο στην Τρίπολη και ο Μίλαν Ράσταβατς θα επιλέξει την τελική 20αδα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου σήμερα. Στο γήπεδο θα βρεθούν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, καθώς δεν υπάρχουν απουσίες από τιμωρία ή τραυματισμό.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει 16 ματς, καθώς δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή, αφού αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Τελευταίο παιχνίδι του Αστέρα ήταν στις 4/1, νικώντας με 1-0 τον ΟΦΗ στην Τρίπολη, όπου έχει συνολικά τέσσερις νίκες (2-1 τον ΠΑΟ, 6-2 τον Ατρόμητο και 1-0 Παναιτωλικό και ΟΦΗ), μία ισοπαλία (0-0 με ΑΕΚ) και τρεις ήττες από ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ και Λαμία!

Περράκης ο διαιτητής

Την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Βόλος, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1, σήμερα στις 17:15, θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ΕΠΣ Αθηνών, που είχε σφυρίξει τη βολιώτικη ομάδα στο φετινό διπλό στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα. Διαιτητής VAR θα είναι ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

«Παράλογη και άδικη»

Ως παράλογη και άδικη χαρακτηρίζει την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής της Super League1 η ΠΑΕ Βόλος, σύμφωνα με την οποία καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Άλλη μια παράλογη και παντελώς άδικη απόφαση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των λεγόμενων «μεγάλων» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Βόλος, που με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 4.500 ευρώ για σπασμένα καθίσματα, βεγγαλικά και μπουκάλια που ερρίφθησαν στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ρητά διαβεβαιώνεται τόσο στην έκθεση των παρατηρητών του αγώνα, όσο και σε αυτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Η συνεχιζόμενη αυτή παράλογη κατάσταση μας υποχρεώνει για τα εντός έδρας παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό Πειραιώς να επιτρέψουμε την είσοδο μόνο σε φιλάθλους-κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Αν, ωστόσο, οι διοικήσεις των συγκεκριμένων ομάδων το δηλώσουν, μπορούμε να διαθέσουμε για τις ανάγκες τους 400 εισιτήρια».

18η αγωνιστική με ντέρμπι

Η ώρα του ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων έφτασε στη Super League. Αύριο Κυριακή (19:30) στη «Λεωφόρο» ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό κι ενώ η πρώτη εφετινή αναμέτρησή τους στο Καραϊσκάκη έληξε ισόπαλη με 0-0.

Πάντως για την 18η αγωνιστική σήμερα γίνονται έκτος από το ματς του Βόλου στην Τρίπολη στις 17.15, άλλα τρία παιχνίδια:

17:15 ΛΑΜΙΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

19:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-AΡΗΣ

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

19:30 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Οι αυριανοί αγώνες της 18ης αγωνιστικής της Super League:

17:15 ΑΕΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Διαιτητής: Ανδρέας Γκαμάρης (Αθηνών)

19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαιτητής: Πάβελ Ρατσκόφσκι (Πολωνία)

19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Διαιτητής: Eυάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε παρένθεση ο αριθμός των αγώνων που έχει δώσει κάθε ομάδα): Ολυμπιακός (16) 42, ΑΕΚ (16) 33, ΠΑΟΚ (16) 31, Παναθηναϊκός (16) 26, ΠΑΣ Γιάννινα (17) 26, ΟΦΗ (17) 26, Αρης (16) 21, Αστέρας Τρίπολης (16) 20, Βόλος (15) 18, Παναιτωλικός (16) 15, Ιωνικός (16) 14, Λαμία (16) 11, Ατρόμητος (15) 9, Απόλλων Σμύρνης (15) 8.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου