ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Σάββατο το World Snow Day 2022 στο Πήλιο  

το-σάββατο-το-world-snow-day-2022-στο-πήλιο-205550

Μεγάλη γιορτή World Snow Day 2022 διοργανώνει το Σάββατο ο ΕΟΣ Βόλου στο Χ.Κ. Πηλίου. Η εκδήλωση θα έχει επίκεντρο τα μικρά παιδιά, στα οποία θα δοθούν πολλά δώρα, που είναι προσφορά από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Έτσι όλοι οι συμμετέχοντες θα νιώσουν κερδισμένοι και θα έχουν επαφή με το χιόνι μέσα από το παιχνίδι.

Σχετικά με την εκδήλωση ο ΕΟΣ Βόλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Βασικό ζητούμενο της εκδήλωσης είναι το παιχνίδι με πολύ γιορτινή διάθεση και ο ΕΟΣ Βόλου περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το «παρών» και να το διασκεδάσουν μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΕΟΣ Βόλου τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τα αλπικά τμήματα αγωνιστικής κατηγορίας, προαγωνιστικής, φυτωρίου.

Με το σύνθημα «Φέρτε τα παιδιά στα χιόνια» και σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων προηγούμενων διοργανώσεων, η διεθνής καμπάνια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας FIS (Federation International de Ski) προσκαλεί και φέτος τους μικρούς φίλους να γνωρίσουν από κοντά αυτό το εξαίσιο άθλημα και να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις.

Ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού (World Snow Day). Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ράπιντ τεστ 48ώρου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου