ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Ολυμπιακό Βόλου η 15χρονη μπασκετμπολίστρια Σμαράγδα Λογοδότη

στον-ολυμπιακό-βόλου-η-15χρονη-μπασκετμ-206829

Στον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει πλέον η 15χρονη μπασκετμπολίστρια Σμαράγδα Λογοδότη, με τον ερυθρόλευκο σύλλογο να ανακοινώνει τα εξής:

«Ακόμη μια προσθήκη στο δυναμικό της έκανε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκες» πρόσθεσαν στη «μηχανή» τους την 15χρονη φόργουορντ Σμαράγδα Λογοδότη από τον Αιολικό Βόλου. Η Σμαράγδα Λογοδότη θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του βολιώτικου μπάσκετ. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Αιολικού Βόλου και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4», ενώ διακρίνεται για την ταχύτητά της και την άνεσή της στο σκοράρισμα. Με την πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό Βόλου, θα αγωνιστεί στα πρωταθλήματα κορασίδων, νεανίδων και γυναικών, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της. Είναι βασικό μέλος της Μικτής ΕΣΚΑΘ κορασίδων.

Το Δ.Σ του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τη διοίκηση του Αιολικού Βόλου και τον κόουτς Αντώνη Σαμαρά για την παραχώρηση της αθλήτριας.

Σμαράγδα, καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Σου ευχόμαστε να είσαι γερή και όλοι μαζί να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει για το γυναικείο τμήμα Μπάσκετ του Ολυμπιακού μας, κυρίως με αθλήτριες από τον Βόλο και τη Μαγνησία, αξιοποιώντας έτσι τα ταλέντα του τόπου μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου