Διακρίσεις για Βολιώτες σκιέρ σε διεθνείς αγώνες

Τελευταία ενημέρωση: 2022-01-13, 09:31:44
Η Μένια Τσιόβολου
Διακρίσεις για Βολιώτες σκιέρ σε διεθνείς αγώνες

 

Σε διεθνείς αγώνες αλπικού σκι στη Βοσνία και στην Αυστρία διακρίθηκαν οι Βολιώτες σκιέρ Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη, Μένια Τσιόβολου και Δημήτρης Ασβεστάς.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερα μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες χιονοδρόμοι, στους διεθνείς αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στην Γιοχαρίνα της Βοσνίας. Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη του ΕΟΣ Βόλου, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στην τεχνική κατάβαση γυναικών με χρόνο 1:59.70 και 121.78 βαθμούς FIS, που είναι η κορυφαία φετινή της επίδοση.

Αριστερά  η Μαρία-Νικολέτα Καλτσογιάννη 

 

Πολύ καλή εμφάνιση και από τη Φανή Μαρμαρέλη, που κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα αγωνίσματα. Στο βάθρο ανέβηκε και ο Γιάννης Πρώιος στους άνδρες, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, επίσης στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, με χρόνο 1:43.68 και 53.18 βαθμούς FIS.

Εξάλλου, η Μένια Τσιόβολου επίσης του ΕΟΣ Βόλου αγωνίστηκε σε δύο διεθνείς αγώνες στο Μαρία Άλμ της Αυστρίας και στο Κρόνπλατς της Ιταλίας (11/01) και κατάφερε να πετύχει πολύ καλές επιδόσεις, καταλαμβάνοντας την 8η θέση με 68.12 και την 6η θέση με 70.69 βαθμούς FIS αντίστοιχα, στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης, βελτιώνοντας τη διεθνή της βαθμολογία.

Τέλος, ο αθλητής των αλπικών του ΕΟΣ Βόλου Δημήτρης Ασβεστάς, συνέχισε την έντονη αγωνιστική του δράση με συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες στα βαλκάνια και στην κεντρική Ευρώπη. Στον διεθνή αγώνα της Γιοχαρίνα (Βοσνία) συμμετείχε στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης και σημείωσε την καλύτερη επίδοση της καριέρας του, αφού τερμάτισε 3ος και κέρδισε 86,26 βαθμούς χθες, ενώ την περασμένη Δευτέρα στις 10-1-22 ήταν 4ος, συγκεντρώνοντας 81,26 βαθμούς FIS.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=