ΤΟΠΙΚΟ

Κέρδισε 0-3 η Δήμητρα στο ντεμπούτο Πεπκολάι

κέρδισε-0-3-η-δήμητρα-στο-ντεμπούτο-πεπκ-210073

Με ένα νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα της, τον Ερβιν Πεπκολάι (23χρονος μεσοεπιθετικός, από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και με πέρασμα από τον Ρήγα Φεραίο), που αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πήρε η Δήμητρα το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου με πολλές απουσίες επιβλήθηκε των Μυρμηδόνων στον Πλάτανο με 0-3 σήμερα Τετάρτη με δύο γκολ του Αναστασίου στην αρχή του δεύτερου μέρους, ενώ το σκορ είχε ανοίξει λίγο πριν το εικοσάλεπτο ο Βουρδάκης. Οι Ευξεινουπολίτες στα προημιτελικά θα συναντήσουν τον νικητή της αναμέτρησης Ακρόπολη-Σαρακηνός και θα είναι ως ομάδα Γ’ Εθνικής και πάλι φιλοξενούμενοι.

Πέρα από την πρόκριση θετικό ήταν για τη Δήμητρα ότι εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής ο βασικός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Στεφανής, κι έτσι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον Θησέα.

Να σημειωθεί ότι πολλές απουσίες είχαν και οι γηπεδούχοι του Αρη Γιαννούτσου, ο οποίος, έχοντας μόνο έναν παίκτη στον πάγκο, πέρασε τον τερματοφύλακα Σαββίδη στο δεύτερο μέρος στον αγωνιστικό χώρο, χρησιμοποιώντας τον ωστόσο σαν επιθετικό.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ (Γιαννούτσος): Γκόγκος, Φιλ. Κολημήτρας, Μπίνας, Καραπτσιάς, Μάντζαρης, Χρ. Κοντοβάς, Τσεκρέζη, Νάτζιος, Καλαμάς (46’ Σαββίδης), Τσέργας, Σπυρέλης

ΔΗΜΗΤΡΑ (Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (46’ Θεοδωρόπουλος), Γαλανόπουλος, Θωμαΐδης, Μπιρμπίλης, Παπουτσής, Πεπκολάι, Αναστασίου, Σιόβας (46’ Διαμαντόπουλος), Βουρδάκης

Οι υπόλοιποι αγώνες

Το σημερινό παιχνίδι Μυρμηδόνες-Δήμητρα ήταν το πρώτο χρονικά στη φάση των 16 στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, ενώ θα ακολουθήσουν σε ημερομηνίες που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή άλλα επτά παιχνίδια, που είναι τα εξής:

Μαγνησιακός-Πύρασος, Διαγόρας-Θησέας, Ε.Λ. Νηλέας-Α.ΠΟ.Β., Ρήγας Φεραίος-Αγχίαλος Φ.Θ., Ακρόπολη-Σαρακηνός, Σκιάθος-Αίας Σούρπης, Αγία Αννα Αστέρας Ριζομύλου.

Ο Πεπκολάι με τον πρόεδρο της Δήμητρας, Τάσο Δεληζήση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου