ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενίσχυση για Δήμητρα Ευξεινούπολης

ενίσχυση-για-δήμητρα-ευξεινούπολης-212358

Στο πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα για την περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε η Δήμητρα Ευξεινούπολης, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Δημήτρη Πουλιάνα, ενώ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα κάνει… ποδαρικό στο 2022 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Δήμητρα Ευξεινούπολης πρόσθεσε ακόμη μία λύση κάτω από τα δοκάρια της, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον 18χρονο Δημήτρη Πουλιάνα, που έχει γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2004. Ο Πουλιάνας προπονείται με την ομάδα του Στέλιου Αρσένου το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας κάνει τα πρώτα του βήματα στον Ερμή Βόλου, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις ομάδες Νέων του Παναιτωλικού και την Κ19 του Βόλου, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών της Super League 1, ενώ είχε κληθεί και σε προπονήσεις της Προεθνικής Παίδων.

Εμβόλιμη στις 19/1 η 10η αγωνιστική

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της Γ’ Εθνικής. Οι άνθρωποι της ΕΠΟ πήραν την απόφαση να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το προσεχές σαββατοκύριακο (15-16/1) θέλοντας να κρατήσουν αρχικά τις ομάδες σε αγωνιστικούς ρυθμούς και στη συνέχεια να μην χαλάσουν το καλεντάρι της χρονιάς και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τότε που είχαν προγραμματίσει από την αρχή της σεζόν.

Έτσι αν όλα πάνε καλά και η επανεκκίνηση γίνει με την 11η αγωνιστική για τον 3ο όμιλο υπάρχει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Θησέα και τη Δήμητρα στο γήπεδο της Αγριάς.

Οι αγώνες του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, (στον 3ο όμιλο για την 10η αγωνιστική: Δήμητρα -Ελασσόνα και Αταλάντη-Θησέας), που αναβλήθηκαν, θα διεξαχθούν στις 19 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων και ομόφωνης έγκρισης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, οι αγώνες του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 9 Ιανουαρίου, ορίστηκαν για την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου