ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβλήθηκε και πέμπτο ματς, το Ολυμπιακός-Αστέρας

αναβλήθηκε-και-πέμπτο-ματς-το-ολυμπια-216705

Ούτε το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Τα κρούσματα στους «ερυθρόλευκους» οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης, που ήταν προγραμματισμένη για τις αύριο 9 Ιανουαρίου στις 19:30, με τη Λίγκα να βγάζει σχετική ανακοίνωση.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν ενημερωθεί και δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να φύγουν από την Τρίπολη ώστε να ταξιδέψουν για Πειραιά.

Η ανακοίνωση

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Θυμίζουμε πριν τον αγώνα στο Φάληρο, είχαν αναβληθεί οι αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, Αρης-Ατρόμητος Αθηνών, Ιωνικός-Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός-Λαμία κι έτσι τα αναβληθέντα ματς ανέρχονται στα πέντε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου