Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Σε αναζήτηση προπονητή ο Βόλος

σε-αναζήτηση-προπονητή-ο-βόλος-278845

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Βόλος μετά την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τους κυανέρυθρους. Την είδηση ανακοίνωσε πρώτος ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, Μάνος Παναγιωτόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό, που έφερε την 5η συνεχόμενη ήττα (τέσσερις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) με σκορ 1-2 για τον Βόλο, ο οποίος έχει να κερδίσει συνολικά σε επτά παιχνίδια, όσα δηλαδή ακολούθησαν το υπέρ του 2-1 στο Πανθεσσαλικό επί του Αστέρα Τρίπολης στις 2 Οκτωβρίου.

Ο Βόλος, που έμεινε στους 14 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές, το Σάββατο πλήρωσε τα αμυντικά του κενά δύο φορές, δίνοντας το δικαίωμα στους Μόρσεϊ στο 3’ και Καρέλη στο 33’ να σκοράρουν, ενώ εκτός της ισοφάρισης στο 7’ με φάουλ του Ρεγκατέν, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε φάση με πρωταγωνιστή τον ίδιο παίκτη στο 29’ για ανατροπή του από τον Στασινόπουλο, ωστόσο ο διαιτητής Ζαμπαλάς είχε διαφορετική άποψη.

Παράλληλα, ήταν άτυχοι στο 22’ σε μεγάλη φάση με τον Ροσέρο, έχοντας καλή εικόνα μεσοεπιθετικά στο πρώτο μέρος, κάτι που δεν συνέβη στο δεύτερο, καθώς ο Παναιτωλικός κράτησε εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα.

Στις τελευταίες του δηλώσεις του ως προπονητής του Βόλου ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, σχολιάζοντας τη νέα ήττα από τους Αγρινιώτες, τόνισε: «Έχουμε την πίεση που προκύπτει από τη φύση του αθλήματος και του επαγγέλματος, την πίεση να κερδίζουμε. Ο αντίπαλος έκανε δύο γκολ με δύο ευκαιρίες, εμείς παραγάγαμε περισσότερες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε περισσότερο. Είμαστε μια ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο με νοοτροπία να κερδίζει.

Είναι μια δύσκολη στιγμή, μας πονά αυτό που γίνεται, πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε, γιατί θα βρεθούμε σε ακόμη δυσκολότερη θέση. Η ανάλυση του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική, αν ο αντίπαλος είχε δέκα τελικές και εμείς καμία. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, να συνεχίσουμε και να βελτιωθούμε».

Αναστασίου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο»

Ο Γιάννης Αναστασίου, που ήταν χαρούμενος για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο ίδιο γήπεδο μέσα σε λίγες μέρες, επεσήμανε: «Προφανώς, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, ειδικά όταν χάσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σήμερα παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά, τα παιδιά τα έδωσαν όλα, αν και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Είμαστε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και όταν όλα τα παιδιά είναι υγιείς, είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους.

Σίγουρα όταν κερδίζει η ομάδα, ο προπονητής είναι ο καλύτερος. Αλλά τα παιδιά τα έδωσαν όλα και ακολούθησαν το πλάνο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά σοβαροί και πολύ προσεκτικοί, γι’ αυτό και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, περιορίσαμε τα λάθη, ήμασταν αρκετά καλοί κυρίως αμυντικά και είχαμε τις ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το παιχνίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου