ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποχρεώσεις εκτός έδρας για Θησέα και Δήμητρα

υποχρεώσεις-εκτός-έδρας-για-θησέα-και-281161

Υποχρεώσεις μακριά από το γήπεδό τους έχουν για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής τόσο ο Θησέας Αγριάς όσο και η Δήμητρα Ευξεινούπολης, οι οποίοι φιλοξενούνται από τον ΑΟ Υπάτου και τη Νέα Αρτάκη αντίστοιχα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

ΑΟ Υπάτου- Θησέας

Με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο τους παίκτες-προπονητές Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου ταξιδεύει σήμερα στη Θήβα ο Θησέας, για να αντιμετωπίσει στο δημοτικό στάδιο της βοιωτικής πόλης στις 15.00 τον ΑΟ Υπάτου στον πρώτο αγώνα χωρίς τον Κώστα Σταματίου στον πάγκο.

0 61χρονος τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τη διοίκηση, αφήνοντας την ομάδα στην πρώτη θέση (σε ισοβαθμία με Νέα Αρτάκη και Ηρακλή Λάρισας) και αήττητη με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ο Θησέας δίνει το δεύτερο ουσιαστικά παιχνίδι μακριά από το σπίτι του, έχοντας κερδίσει 1-2 στο πρώτο τη Φήκη και παίρνοντας το τρίποντο άνευ αγώνα από τον Αετό Μακρυχωρίου.

Οι Σπαθής και Αλεξίου, που προπόνησαν τους συμπαίκτες τους από την περασμένη Τετάρτη έως και χθες, προσπάθησαν να βελτιώσουν όσο μπορούσαν το κομμάτι της ανάπτυξης, της κυκλοφορίας της μπάλας και των τελικών προσπαθειών.

Θέλουν δε αμφότεροι να πιστεύουν ότι απέναντι σε ένα πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο με υψηλό μπάτζετ και πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ο οποίος όμως έχει να κερδίσει από την 3η αγωνιστική (1-3 τη Δήμητρα) και βρίσκεται στο μείον ένα από τους Αγριώτες, θα παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, κυνηγώντας το θετικό αποτέλεσμα και τη διατήρηση του αήττητου.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για να σβήσουν και την ήττα σοκ με 0-1 από τη Φήκη δύο εβδομάδες πριν, έχουν πετύχει ένα γκολ σε δύο ματς στο γήπεδό τους στο υπέρ τους 1-0 με την Αταλάντη, τη στιγμή που εκτός έδρας έχουν σημειώσει έξι, δείχνοντας μέχρι στιγμής μία δυστοκία, όταν αγωνίζονται στη Θήβα.

Να σημειωθεί ότι ο Τσιανάκας έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Χουλιάρας από την Εύβοια, έχοντας ως βοηθούς τους Κωνσταντίνο Δάλλα και Αβραάμ Νέγρη από την ίδια Ένωση.

Νέα Αρτάκη-Δήμητρα

Στις 6 Ιουνίου 2021 η Δήμητρα στο γήπεδό της με τη Νέα Αρτάκη επισφράγισε την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, νικώντας την με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ενός γύρου της περσινής σεζόν.

Σήμερα απέναντι στην ίδια ομάδα, αλλά στην πόλη της Εύβοιας, οι «πράσινοι» του Στέλιου Αρσένου ως φιλοξενούμενοι καλούνται σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς μετά το διπλό στην Αταλάντη με 1-2 με δύο γκολ του Καμπέρη να ψάξουν για το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο ή στη χειρότερη περίπτωση για το τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα. Οι Ευξεινουπολίτες είναι στο μείον ένα από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Νέα Αρτάκη του Αγγελου Διγκόζη, η οποία έχει επτά γκολ ενεργητικό, αλλά τα τρία είναι στα χαρτιά από την προηγούμενη αγωνιστική και το 0-3 άνευ αγώνος με τον Αετό Μακρυχωρίου και άλλα τρία από την επικράτηση με 3-2 κόντρα στην ουραγό Αταλάντη.

Ο Μαυροζούμης είναι εξαιρετικά αμφίβολος, καθώς πονάει στον αστράγαλο, με συνέπεια να αποχωρήσει από την προπόνηση της Πέμπτης και να απουσιάσει απ’ αυτήν της Παρασκευής, που ήταν και η τελευταία πριν τη σημερινή αναμέτρηση. Ακόμη, θα λείψουν ο Διαμαντόπουλος, που έχει κάνει ράμματα στο κεφάλι από το προηγούμενο παιχνίδι στην Αταλάντη, όταν συγκρούστηκε στον αέρα με τον Τζιβελέκη της Αταλάντης, και ο Νίκος Βούλγαρης για οικογενειακούς λόγους. Ασφαλώς, απών θα είναι και ο Καναβός, που βρίσκεται σε φάση επανόδου μετά το σοβαρό χειρουργείο που έκανε πριν επτά μήνες για αποκατάσταση ρήξης χιαστών που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα. Από την τελική 20αδα θα κοπεί και ο νεαρός τρίτος τερματοφύλακας Μπάρδας.

Το διαιτητικό τρίο αποτελούν οι Λουκάς Αλαφογιάννης (ΕΠΣ Βοιωτίας), Χρήστος Καλαμπούκας (ΕΠΣ Βοιωτίας) και Γιώργος Χρυσελής (ΕΠΣ Ξάνθης).

Το σημερινό πρόγραμμα

Τα σημερινά παιχνίδια (ώρα έναρξης 15.00) για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι τα εξής:

*Δημοτικό Νέας Αρτάκης

Νέα Αρτάκη-Δήμητρα Ευξεινούπολης

Διαιτητής: Λουκάς Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

*Δημοτικό Νέου Κεραμιδίου

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Αταλάντη

Διατητής: Θεόφιλος Μιχαηλίδης (Πέλλας)

*Δημοτικό Στάδιο Θηβών

ΑΟ Υπάτου-Θησέας Αγριάς

Διαιτητής: Δημήτριος Χουλιάρας

*Γήπεδο Φήκης

ΠΟ Φήκης-Ατρόμητος Παλαμά

Διαιτητής: Χρήστος Νίτσας

*Αμβρυσσέας Διστόμου-Αετός Μακρυχωρίου 3-0 α.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου