ΤΟΠΙΚΟ

Την πρόκριση στην παράταση η Σκιάθος, 1-2 τη Σκόπελο

την-πρόκριση-στην-παράταση-η-σκιάθος-1-2-285986

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Σκόπελο και τη Σκιάθο χθες Τετάρτη για τη φάση των 32 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ κρίθηκε στην παράταση, με τη Σκιάθο να παίρνει την πρόκριση με σκορ 1-2 μετά το 1-1 του κανονικού αγώνα.

Ο Τάσσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Σκιάθο, αφού σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Στο 56’ κέρδισε στο σπριντ αντίπαλο αμυντικό και από τα αριστερά συνέκλινε στον άξονα, μπαίνοντας στην περιοχή. Αφού ντρίμπλαρε αντίπαλο, σούταρε, η μπάλα κόντραρε ελαφρώς σε αμυνόμενο και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Παλαιολόγου για το 0-1.

Το 1-1 σημειώθηκε στο 77’ από τον Σένκο, που βγήκε απέναντι από τον Τσάκο και με δεξί διαγώνιο πλασέ εντός περιοχής ισοφάρισε.

Στο 108’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ο Τάσσος πήρε την πάσα, κινήθηκε σωστά στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε σωστά με το αριστερό τον τερματοφύλακα της Σκοπέλου, η οποία στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη διαμαρτυρήθηκε τρεις φορές για τον μη καταλογισμό πέναλτι. Οι δύο περιπτώσεις αφορούσαν σε περιπτώσεις για χέρι παικτών των φιλοξενούμενων και μία σε ανατροπή του Στ. Καραθανάση.

Η Σκιάθος θα αντιμετωπίσει στους 16 τον νικητή του αγώνα Πρωτεσίλαος-Αίας Σούρπης.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Παλαιολόγος, Ζέλα (91’ Μηνάς), Ζάνι (75’ Στ. Καραθανάσης), Σένκο, Ν. Καραθανάσης, Μπακόπουλος, Χυσάι, Ν. Παναγιώτου (115’ Κλωνάρης), Γεωργίου, Τσουπαρέλος, Μελαχροινάκης (64’ Δ. Θωμάς)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Μπομπάι, Τσάκας, Αλ. Τζελάι, Τουρναβίτης, Ντάμτσιος (72’ λ. τρ. Ρενάτο), Γ. Σταμέλος, Θ. Σταμέλος (20’ λ. τρ. Γραμματικός), Βεργίνης (106’ Θοδωρής), Τάσσος, Χ. Τζελάι

Χωρίς επίσημους βοηθούς, αλλά νόμιμος ο αγώνας

Tο ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ανάμεσα στη Σκόπελο και τη Σκιάθο διεξήχθη χθες με επίσημο διαιτητή από τη μια τον Τσάγγαρη, αλλά με βοηθούς δύο αναπληρωματικούς παίκτες της Σκιάθου, καθώς δεν μπόρεσαν να πάνε στο νησί των Σποράδων κανονικοί βοηθοί. Ο ένας μάλιστα εκ των δύο αντικαταστάθηκε από έναν φίλαθλο στο 46’, καθώς έπρεπε να μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι!

Βέβαια, ο αγώνας ήταν νόμιμος, αφού ο κανονισμός σε παιχνίδια Τοπικής Ένωσης δίνει τη δυνατότητα διεξαγωγής μόνο με έναν διαιτητή, ο οποίος έχει τη διακριτική ευχέρεια να επιλέξει ακόμη και φιλάθλους ως βοηθούς.

Τα ζευγάρια

Μετά το χθεσινό ματς απομένει να οριστεί ο αγώνας Πρωτεσίλαος-Αίας Σούρπης, για να «σφραγιστεί» το 16ο εισιτήριο του Κυπέλλου. Τα ζευγάρια στη φάση των 16 έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Μαγνησιακός-Πύρασος

Διαγόρας-Θησέας

Ε.Λ. Νηλέας-ΑΠΟΒ

Ρήγας Φεραίος-Αγχίαλος

Μυρμηδόνες-Δήμητρα

Ακρόπολη-Σαρακηνός

Σκιάθος-Πρωτεσίλαος ή Αίας

Αγία Αννα-Αστέρας Ριζομύλου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

πηγή φωτό: efimerida sporades

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου