ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέμπτος ο Βολιώτης Κωνσταντίνος Μυτιλιός στους Βαλκανικούς Καράτε

πέμπτος-ο-βολιώτης-κωνσταντίνος-μυτι-287400
Με μια 5η και μια 9η θέση επέστρεψε από τη Ριέκα της Κροατίας ο αθλητής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου, Μυτιλιός Κωνσταντίνος, ο οποίος συμμετείχε στους Βαλκανικούς Αγώνες Καράτε Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και U21.
Ο Κωνσταντίνος, την πρώτη μέρα των αγώνων, αγωνίστηκε στο ατομικό κούμιτε νέων ανδρών -68 κιλών, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα με σκορ 3-2 τον Σλοβένο αντίπαλό του και στη συνέχεια έχασε με σκορ 0-2 από τον Κροάτη αντίπαλό του (ο οποίος έφτασε στον τελικό) και έτσι συνέχισε στο ρεπασάζ. Στον πρώτο αγώνα, για να φτάσει στο μετάλλιο ο αθλητής του συλλόγου μας, αντιμετώπισε τον αθλητή της Κροατίας, αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει και περιορίστηκε στην 9η θέση.
Την 3η μέρα των αγώνων ο αθλητής της Ακαδημίας συμμετείχε στο ομαδικό κούμιτε νέων ανδρών, όπου η εθνική μας ομάδα νίκησε τον πρώτο της αντιπάλο, την ομάδα της Σλοβενίας, και έχασε από την ομάδα της Βοσνίας.
Στο ρεπασάζ αντιμετώπισε την ομάδα της Κροατίας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχασε παραμένοντας στην 5η θέση. Ο αθλητής του συλλόγου μας κέρδισε και στα δύο ματς με τις αντίστοιχες ομάδες και έχασε στο τρίτο ματς.
Ο Κωνσταντίνος είναι ένας αθλητής που χαρίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλες επιτυχίες στον συλλόγο και φέτος πάρα τις σχολικές του υποχρεώσεις, μιας και είναι στη τελευταία χρονιά του Λυκείου, κατάφερε και συνδύασε με επιτυχία και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Στους Βαλκανικούς Αγώνες Καράτε, οι οποίοι διοργανώθηκαν από την Κροατική Ομοσπονδία Καράτε υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε, συμμετείχαν 713 αθλητές από τις 13 χώρες-μέλη των Βαλκανίων και η εθνική μας ομάδα κατέκτησε στο σύνολο 13 μετάλλια.
Το Δ.Σ του Συλλόγου, ο διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης και η τεχνική διευθύντρια Κοσμίδου Βίκυ συγχαίρουν τον αθλητή για την άψογη παρουσία και τεχνική κατάρτιση που έδειξε στους Βαλκανικούς Αγώνες, τιμώντας τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μαγνησία.
Ευχαριστούν θερμά τον εθνικό προπονητή της ΕΛΟΚ Σπύρο Μαργαριτόπουλο καθώς και τους προπονητές Γκορέζη Δημήτρη και Ξένο Διονύση για το κοουτσάρισμα του αθλητή καθώς και το μέλος του Δ.Σ της ΕΛΟΚ κ. Κανέλλη Περικλή για την άψογη οργάνωση του ταξιδιού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου