ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανυπομονεί να καθίσει στον πάγκο ο Καγιέχα Ρενέδο

ανυπομονεί-να-καθίσει-στον-πάγκο-ο-καγ-292792
Στο «Thessalikon Grand Hotel» έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το κυριακάτικο ματς με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, μαζί και ο νέος προπονητής της ομάδας, Εμανουέλ Ρενέδο, αλλά και ο assistant coach Τζον Μέζα Άλβαρεζ, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Αναγέννηση.
Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, με τον Ισπανό τεχνικό, όπωες τονίζεται σε ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, “να ανυπομονεί να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού και να δει την ομάδα του να φτάνει στο θετικό αποτέλεσμα. Μια νέα σελίδα ήδη έχει ανοίξει στον Ολυμπιακό…”

Η αποστολή

Τα προβλήματα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που θέλει αύριο το θετικό αποτέλεσμα και έχει τις δυνατότητες να το πάρει, εντοπίζονται στις απουσίες των Στάμου, Ξύδα, Ντιαμπί, Κιτόκο, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Αμπουμπακάρι, Ετογκά.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Φιλίποβιτς, Ναά, Χάσεκ, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κατσούκης, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Σουλεϊμάν, Χατζηπιρπιρίδης, Χατζής.

Παρελθόν ο Φούτρης

Παρελθόν αποτελεί από το προπονητικό τιμ ο Λευτέρης Φούτρης. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Λευτέρη Φούτρη, και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θα προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη νέου προπονητή τερματοφυλάκων, είτε από την ελληνική, είτε από την ξένη ποδοσφαιρική αγορά, μετά από εισήγηση του προπονητή, με το τεχνικό τιμ να μεγαλώνει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου