ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού συγχαίρουν παίκτη της Καβάλας που έδινε μάθημα στ’ αποδυτήρια! 

οι-οργανωμένοι-του-πανσερραϊκού-συγχ-294179

Ολα τα έχει η Καβάλα οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της έλειπαν. Δίχως αμφιβολία αυτό που έγινε στο ματς με την Ξάνθη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 θα μείνει στην ιστορία των παράξενων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη σέντρα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με δέκα παίκτες και όχι με έντεκα. Ο ενδέκατος ήταν στα αποδυτήρια ωστόσο δεν μπορούσε να αρχίσει το ματς με τους συμπαίκτες του,

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεόδωρος Ταχματζίδης έδινε μάθημα εξ αποστάσεως στα αποδυτήρια για τη σχολή που φοιτά! Έτσι η Καβάλα αναγκάστηκε να αρχίσει την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές με την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται στο 20ο λεπτό με την Ξάνθη να προηγείται ήδη με 3-0 (τελικό αποτέλεσμα 6-0).

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τους παίκτες της να μην είναι καν ποδοσφαιριστές.

Το παραπάνω γεγονός έδωσε την αφορμή στους οργανωμένους οπαδούς του Πανσερραϊκού «Che Guevara» να δώσουν δημόσια συγχαρητήρια στον αθλητή της Καβάλας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο, πάνω στο οποίο ασελγούν καθημερινά διάφοροι τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες, σε μια 2η εθνική κατηγορία στην οποία φτάσαμε Δεκέμβρη για να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη και ακόμα εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, υπάρχουν κάποιες χαραμάδες ελπίδας.

Η ομάδα του ΑΟ Καβάλας αγωνίζεται με ένα σύνολο αποτελούμενο από παιδιά του Νομού, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά με άλλα αθλήματα. Ξέρουν ότι θα χάσουν στα παιχνίδια και μάλλον εύκολα, όμως διάλεξαν να παλέψουν, να αθληθούν, να αγωνιστούν.

Ένας από αυτούς τους νεαρούς παίχτες, χθες , σύμφωνα με τις αθλητικές ιστοσελίδες, μέσα σε 90 λεπτά πρόλαβε να συμμετάσχει σε μάθημα της σχολής του εξ αποστάσεως και να ιδρώσει και τη φανέλα. Πρόλαβε σε 90 λεπτά να τιμήσει την πόλη του, την παιδεία και πάνω από όλα τον εαυτό του.

Για κάθε λαμόγιο που λυμαίνεται το αγαπημένο μας άθλημα, θα υπάρχει πάντα ένας μάγκας σαν εσένα ρε φίλε. Καλούς αγώνες και καλό πτυχίο!

Che Guevara Club»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου