Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να βγάλει αντίδραση θέλει ο Βόλος την Κυριακή

να-βγάλει-αντίδραση-θέλει-ο-βόλος-την-κ-294738

Σε περίοδο αγωνιστικής κάμψης βρίσκεται ο Βόλος, αλλά οι υποχρεώσεις δεν σταματούν, αντίθετα συνεχίζονται και έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς την Κυριακή η ομάδα του Αμπασκάλ τίθεται αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Οι κυανέρυθροι επιβάλλεται να βγάλουν αντίδραση, μετά το πολύ κακό πρώτο μέρος με τον ΟΦΗ, που παρουσιάστηκαν αγνώριστοι, κάτι που τους στοίχισε την 4η ήττα τους συνολικά και την τρίτη στην έδρα τους.

Όσο κι αν φαντάζει υψηλό το εμπόδιο των ερυθρολεύκων του Πειραιά, που είναι πρωτοπόροι και έχουν πάρει διαφορά έξι πόντων από τη δεύτερη θέση, ο Βόλος, παρά τις απουσίες των Γκρίλο, Μπαριέντος και Φερνάντες (σ.σ. και οι τρεις τιμωρημένοι) πρέπει να δείξει ότι έχει σφυγμό και πως η εμφάνιση με τους Κρητικούς ήταν μόνο μία κακή παρένθεση. Αλλωστε, όπως ομολογούν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας τόσο κακή εικόνα, όπως με τους Κρητικούς, δεν είχαν ούτε στη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 5-1.

Μάλιστα, αυτός είναι ο μεθεπόμενος αντίπαλος στο ίδιο γήπεδο, αλλά για τον θεσμό του Κυπέλλου, την Τετάρτη 1/12, και μάλιστα ο παίκτης που έκανε τη μεγάλη ζημιά τότε, δηλαδή ο Καρλίτος, με δύο γκολ, μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι, δεν θα αγωνιστεί με τον Βόλο, καθώς έχει υποστεί τράβηγμα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι οριστικά εκτός και με τον Παναιτωλικό και με τους κυανέρυθρους.

Πάντως, αυτό που προέχει, είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ό,τι απώλειες έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είναι στην έδρα του με δύο λευκές ισοπαλίες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ενώ τα νούμερα των ερυθρόλευκων του Πειραιά στο γήπεδό τους με επτά γκολ στην επίθεση από τα συνολικά 18 που έχουν πετύχει εκτός έδρας και δύο γκολ παθητικό, αποδεικνύουν ότι στο «Καραϊσκάκης» δεν σκοράρουν με την ίδια ευκολία, αλλά δέχονται πολύ δύσκολα γκολ.

Ο Βόλος στη σύντομη προϊστορία των αγώνων του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, έχει στον Πειραιά δύο ήττες εκτός έδρας με 5-0 στις 14/9/19 και με 4-1 στις 5/12/20 και συνολικά τρεις ήττες και μία ισοπαλία (0-0 στο Πανθεσσαλικό στις 22/12/19).

Ο Κουτσιαύτης διαιτητής

Χθες ορίστηκαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1 και τον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό θα σφυρίξει την Κυριακή ο 44χρονος Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Αρτα. Με τον συγκεκριμένο ρέφερι οι κυανέρυθροι έχουν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια του Βόλου που έχει διευθύνει ο Κουτσιαύτης είναι τα εξής:

27/01/20 ΠΑΟΚ-Βόλος 1-0

22/06/20 Λάρισα-Βόλος 3-1

30/11/20 Απόλλων-Βόλος 3-3

17/04/21 Βόλος-Γιάννινα 1-1

26/09/21 Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1

Αναλυτικά οι διαιτητές που ορίστηκαν στην 11η αγωνιστική:

Σάββατο 27/11
17:15 Αστέρας-Ατρόμητος: Φωτιάς (βοηθοί: Νικολακάκης, Κωνσταντίνου, 4ος Γκορτσίλας, VAR: Μανούχος, Κουρομπύλια)

19:30 Απόλλων-Λαμία: Σιδηρόπουλος (βοηθοί: Κωσταράς, Λ.Δημητριάδης, 4ος Ευαγγέλου, VAR: Τζήλος, Χριστάκογλου)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Καραντώνης (βοηθοί: Ψαρρής, Ι.Δημητριάδης, 4ος Αγγελάκης, VAR: Εστέβες, Τριανταφύλλου)

Κυριακή 28/11
15:00 ΟΦΗ-Ιωνικός: Περράκης (βοηθοί: Στάικος, Παπαδόπουλος, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Τζοβάρας, Μπαλτάς)

15:00 Ολυμπιακός-Βόλος: Κουτσιαύτης (βοηθοί: Πετρόπουλος, Σινιοράκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Κουμπαράκης, Μεϊντάνας)

19:30 ΠΑΟΚ-Άρης: Μάντεν (βοηθοί: Ρουμ, ΜακΓκίτσι, 4ος Διαμαντόπουλος, VAR: Εστέβες, Μπουξμπάουμ)

19:30 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Γκάμαρης (βοηθοί: Κόλλιας, Παπαδάκης, 4ος Κουκουλάς, VAR: Παπαδόπουλος, Ζαμπαλάς).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου