ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιτέλους ΝΙΚΗ, 1-0 την Αναγέννηση με “λυτρωτή“ τον Βλαχομήτρο

επιτέλους-νικη-1-0-την-αναγέννηση-με-λυ-295807

Οι τρεις βαθμοί είχαν τη μέγιστη σημασία για τη Νίκη μετά από τρεις σερί ισοπαλίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 και οι κυανόλευκοι τους κατέκτησαν με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με σκορ 1-0, χωρίς πάντως να έχουν καλή απόδοση απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. «Χρυσή» αλλαγή για τον Αλέκο Βοσνιάδη σε μία αναμέτρηση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών ήταν ο Βλαχομήτρος, που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 78’.

H Νίκη ξεκίνησε με 3-5-2. Ο Μπάγιτς ήταν ο τερματοφύλακας και στην άμυνα τριάδα μπροστά του είχε τους Αλιατίδη, Γρομητσάρη, Ανδρέου. Όλη την πλευρά έπαιζαν οι Πάνος και Τζοβάρας, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Κυριακίδης, Τσουκαλάς και Μιράντα, με τον τελευταίο σε πιο επιθετικό ρόλο πίσω από το επιθετικό δίδυμο, που αποτελούσαν οι Κάσσος και Ροχάνο.

Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησε με 4-2-3-1, με τον Γκέκα στο τέρμα, ενώ στην άμυνα με φορά από τα δεξιά στ’ αριστερά ήταν οι Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρέα και Σταμόπουλος. Στο κέντρο ανασταλτικό ρόλο είχαν οι Λαγός, Πλέγας, δημιουργικό ο Μπενγκόα, ενώ από τα άκρα βοηθούσαν τον φορ Μπιανκόνι οι Γκίνη (αριστερά) και Κουτσιανικούλης (δεξιά). Ο τελευταίος τραυματίστηκε μόλις στο 2’ και αντικαταστάθηκε από τον Πολίτη, που έπαιξε στην ίδια θέση.

Στο 6’ ο Γκέκας έκανε διπλή επέμβαση στα διαδοχικά σουτ των Μιράντα εκτός περιοχής και Ροχάνο, ενώ στο 12’ ο Γκίνη μέσα στη μικρή περιοχή πρόλαβε τον Μπάγιτς και σε κενή εστία, αλλά πλάγια αριστερά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, το θέαμα ήταν μετριότατο, ώσπου φτάσαμε στο 78’, όταν ο Κάσσος τροφοδότησε τον Βλαχομήτρο, που βρέθηκε μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Γκέκα και σούταρε εύστοχα με το αριστερό.

Στο 82’ ο Μπιανκόνι διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο διαιτητή έντονα, όταν δόθηκε ένα πεντακάθαρο φάουλ της Νίκης στον χώρο του κέντρου και του δόθηκε κίτρινη και αμέσως μετά κούνησε το δάχτυλό του στο πρόσωπο του διαιτητή, που δικαιολογημένα του έβγαλε και δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης (56’ Λούκας Γκαρσία-91’ Παναγιωτίδης), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα (65’ Βλαχομήτρος), Κάσσος, Ροχάνο (91’ Μπόσιο)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Λαγός (84’ Βιντάλ), Πλέγας, Μπενγκόα (74’ Αθανασιάδης), Γκίνη, Κουτσιανικούλης (2’ λ. τρ. Πολίτης-74’ Μανιός), Μπιανκόνι

Ο Κυριακίδης με την μπάλα, ενώ τον επιτηρεί ο Πολίτης

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου