ΤΟΠΙΚΟ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Ηλία Δενελέβα

συλλυπητήριες-ανακοινώσεις-για-τον-θ-295828

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν με αφορμή τον θάνατο του Ηλία Δενελάβα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ιάσων Αλλης Μεριάς, ο Τοξότης, ο Θησέας, ο Πύρασος, ο Σαρακηνός και η ΕΠΣΘ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ηλία Δενελάβα, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Άοκνος εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εργάστηκε στο παρελθόν ως προπονητής, σε πολλές ομάδες της Μαγνησίας και δίδαξε ήθος. Ήταν πατέρας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκου Δενελάβα, και του επίσης ποδοσφαιριστή Λευτέρη Δενελάβα, ο οποίος αγωνίζεται στον Τοξότη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο”.

Η ανακοίνωση του Ιάσονα Αλλης Μεριάς: “Κύριε Ηλία, καλό ταξίδι ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας.

Ένας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ένας ΔΑΣΚΑΛΟΣ για όλους τους ποδοσφαιριστές, ένας ΗΓΕΤΗΣ προπονητής που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε και να έχουμε στο τιμόνι της ομάδας, ένα όνομα που συνδέθηκε απόλυτα με τις επιτυχίες της ομάδας μας το 2008 έως το 2011, όταν μαζί με τους γιους του Νίκο και Λευτέρη ανέβασε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.
Όλος ο σύλλογος του ΙΑΣΟΝΑ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ θέλει να εκφράσει τα βαθια του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του”.
Η ανακοίνωση του Τοξότη: “Η οικογένεια του Τοξότη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Νίκο και Λευτέρη Δενελάβα για την απώλεια του πατέρα τους”.
Η ανακοίνωση του Θησέα: “Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους επί σειρά ετών, πρώην ποδοσφαιριστές του Νίκο και Λευτέρη Δενελάβα, για τον θάνατο του πατέρα τους. Τους εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες στιγμές”.

Η ανακοίνωση του Πυράσου: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον πρώην ποδοσφαιριστή του Πυράσου, Λευτέρη Δενελάβα και τους οικείους του για τον θάνατο του πατέρα του Ηλία Δενελάβα, ενός από τους προπονητές που υπηρέτησαν με συνέπεια και ήθος για πολλά χρόνια το τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας».

Η ανακοίνωση του Σαρακηνού: «Παιχνίδια που παίζει η ζωή. Είναι άδικο και λυπηρό να χάνεις και τους δύο σου γονείς σε λίγο χρονικό διάστημα. Μ’ αυτή την ανακοίνωση θα θέλαμε να συλλυπηθούμε τα αδέρφια Νίκο και Λευτέρη Δενελάβα για τον χαμό του πατέρα τους. Ένας ικανός άνθρωπος και σωστός οικογενειάρχης γνωστός στο χώρο του ποδοσφαίρου. Να είστε καλά παιδιά να τον θυμάστε τα θερμά συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο θάνατο του προπονητή Δενελάβα Ηλία, καθώς και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου