ΣΤΙΒΟΣ

Ο ΣΔΥΒ τρέχει για την αδικοχαμένη Δήμητρα Ιορδανίδου

ο-σδυβ-τρέχει-για-την-αδικοχαμένη-δήμη-295838

Μεθαύριο Κυριακή 28 Νοεμβρίου στις 10.00 το πρωί ο ΣΔΥΒ θα τρέξει στην παραλία του Βόλου, για να τιμήσει την μνήμη της Δήμητρας Ιορδανίδου, τη 42χρονη Θεσσαλονικιά μαραθωνοδρόμο, που σκοτώθηκε σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στις Νοεμβρίου, όταν παρασύρθηκε, κάνοντας προπόνηση με το ποδήλατό της στην περιοχή της Τούμπας.

Η δράση γίνεται με δωρεάν συμμετοχή και αποτελεί μία πανελλαδικά virtual με πρωτοβουλία του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, που στη σελίδα του αναφέρει: «Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Δήμητρα και την οικογένειά της, να τρέξουμε, να κάνουμε αυτό που αγαπούσε, έχοντας πάνω μας το νούμερο της».

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου αναλαμβάνει να τυπώσει τους αριθμούς, που θα είναι όλοι ίδιοι και θα δίνονται στην παραλία μεθαύριο Κυριακή από τις 9.30. Σε ανακοίνωσή του ο βολιώτικος σύλλογος αναφέρει: «Όταν κάθε δρομέας κάνει την εγγραφή θα λάβει με mail ποιος είναι ο αριθμός του. Αυτός θα χρησιμεύσει μόνο, για να καταχωρίσει το αποτέλεσμά του. Κατά τα άλλα αγνοήστε τον, καθώς όλοι θα φοράμε τιμής ένεκεν τον κοινό αριθμό που προτείνει ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, τον οποίο θα τυπώσουμε και θα δώσουμε σε κάθε δρομέα.

Όσοι θα τρέξουν, από σήμερα ως το Σάββατο που δεν θα είναι τυπωμένοι οι αριθμοί από εμάς, μπορούν να τον τυπώσουν μόνοι τους. όπως προτείνει η διοργάνωση ως εξής: «Μπορείς να κατεβάσεις και να τυπώσεις το νούμερο της Δήμητρας από εδώ https://bit.ly/3qMX4e0 και να τρέξεις με αυτό τον virtual Ημαμαραθώνιο Κρήτης».

Αποστάσεις: 5 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα και Ημιμαραθώνιος. Κάντε την εγγραφή σας εδώ: cretehalfmarathon.com/virtual.

Η προτεινόμενη διαδρομή είναι προς τις Αλυκές, με εκκίνηση από το Πανεπιστήμιο στην παραλία, αλλά, καθώς ο αγώνας είναι virtual, μπορεί κάθε ένας να τρέξει, όπου θέλει. Επίσης καθώς η δράση κρατά όλο τον Νοέμβριο, όποιος θέλει μπορεί να κάνει τον αγώνα του σε άλλη ημέρα/ώρα και να μας ζητήσει τον αριθμό.

Διευκρινίζουμε ότι, όπως σε κάθε virtual αγώνα, δεν υπάρχει διοργανωτής και κάθε δρομέας είναι υπεύθυνος για την τροφοδοσία του. Επίσης δεν θα κρατήσουμε αποτελέσματα και κάθε αθλητής μπορεί να στείλει τον χρόνο του στην εφαρμογή της σελίδας του Ημιμαραθωνίου Κρήτης.

Προτείνουμε το τρέξιμο να μη γίνει σε αγωνιστικό ρυθμό αλλά σε τέμπο, καθώς σ’ αυτό τον αγώνα σκοπός όλων δεν είναι η επίδοση, αλλά να τιμήσουμε την συναθλήτριά μας που χάθηκε τόσο άδικα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου