ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραβεύσεις Βολιώτων ιππέων και αμαζόνων του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ  

βραβεύσεις-βολιώτων-ιππέων-και-αμαζό-295857

Στον τελικό αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 21-22 Νοεμβρίου στον ιππικό όμιλο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με τρεις αθλητές που κατέλαβαν εξαιρετικές θέσεις σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα ο Σταύρος Ανετόπουλος με τον ίππο Happy Day κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία 1μ το Σάββατο (21/11) και την 6η θέση στην κατηγορία 1.05μ την Κυριακή (22/11).

Ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, Οδυσσέας Βασσάλος, με τον ίππο Marine έκανε την καλύτερη εμφάνιση και τον πιο γρήγορο χρόνο στην κατηγορία 0.80μ το Σάββατο, ενώ παράλληλα βραβεύτηκε για την συμμετοχή του στην ίδια κατηγορία την Κυριακή.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της προπονήτριας του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., Αμίλιας Ανετοπούλου, με τον νεόλεκτο ίππο Ionas Capitol, κατακτώντας την 6η θέση στην παρθενική του συμμετοχή στην κατηγορία 1.10μ του Σαββάτου και την 6η θέση στην κατηγορία 0.90-1μ της Κυριακής.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο, παράλληλα με τους αγώνες εμποδίων, η Τεχνική Επιτροπή Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας διεξήγαγε και ένα διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Το άλογο και οι Ιππικοί Αγώνες».

Πολλά μέλη, αθλητές και αθλούμενοι του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. συμμετείχαν με ζωγραφιές, σκίτσα και κάδρα. Ανάμεσα στους νικητές που ξεχώρισαν ήταν η Κ. Μαργώνη, που πήρε ένα από τα πρώτα βραβεία των ενηλίκων, ενώ βραβεύσεις είδαν και οι συμμετοχές με εξαιρετικές ζωγραφιές των μικρότερων σε ηλικία Α. Αναστασιάδου, Ε. Αναστασιάδου, Α. Βασάλου, Ο. Βασάλος, Ε. Γκουρτζαλή, Χ. Γκουρτζαλή, Ν. Ματίκα, Μ. Σιμώτα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου