Με φιλάθλους και των δύο ομάδων το μπασκετικό ντέρμπι στο ΕΑΚ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-25, 14:14:31
Με φιλάθλους και των δύο ομάδων το μπασκετικό ντέρμπι στο ΕΑΚ

Σε ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι της Κυριακής για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών με τη Νίκη τονίζονται τα υγειονομικά μέτρα και ο τρόπος εισόδου των φιλάθλων και των δύο ομάδων στο κλειστό του ΕΑΚ. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης, εν όψει της τοπικής αναμέτρησης με την ομάδα της Νίκης Βόλου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/11/2021 και ώρα 17.00, για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του αγώνα, γνωστοποιεί στους φιλάθλους ότι:

  1. Το κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ θα ανοίξει τις θύρες του για τους φιλάθλους στις 16.00.
  2. Η έκδοση των εισιτηρίων οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται από το εκδοτήριο της πλάγιας θύρας εισόδου, στην οποία θα γίνεται και ο έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού και ταυτοποίησης των κατόχων. Η καταγραφή εισερχομένων θα γίνεται στις θύρες εισόδου του κλειστού γυμναστηρίου.
  3. Οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου, μετά την έκδοση των εισιτηρίων και την ταυτοποίηση του εμβολιασμού, θα εισέρχονται στο κλειστό γυμναστήριο από την πλάγια δεξιά θύρα, πίσω από το στάδιο του ΕΑΚ, από την οποία θα αποχωρήσουν και μετά τη λήξη του αγώνα.
  4. Τα καθίσματα στο κέντρο της κερκίδας θα καταληφθούν από τα μέλη των διοικήσεων των δύο σωματείων, μέλη διοικήσεων ενώσεων και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.
  5. Επισημαίνουμε ότι για την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων (θεατών-αθλητών) λόγω των επιβαρυμένων επιδημιολογικών συνθηκών στην πόλη μας επιβάλλεται η αυστηρή συμμόρφωση, σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο τέλεσης αθλητικών αγώνων:

-Για τους θεατές άνω των 18 ετών θα επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι

-Οι ανήλικοι 13-17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

- Οι ανήλικοι κάτω των 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Η χρήση μάσκας εντός του κλειστού γυμναστηρίου είναι υποχρεωτική.

Η πληρότητα του γηπέδου για τους αγώνες, είναι έως 70% της χωρητικότητας (770) με πλήρως εμβολιασμένους θεατές. Οι ανήλικοι καλύπτουν το 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους (38).

Παρακαλούμε θερμά για την απόλυτη συνεργασία των εισερχομένων θεατών, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι στη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για όλους τους συντελεστές του αγώνα. Μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων μπορεί να έχει σαν συνέπεια τη διεξαγωγή των επόμενων εντός έδρας αγώνων κεκλεισμένων των θυρών».  

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
1
=