ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάμπος: “Ξεχωριστό το πρώτο μου γκολ στη Γ’ Εθνική“

λάμπος-ξεχωριστό-το-πρώτο-μου-γκολ-σ-297913

Η Δήμητρα κατάφερε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να φτάσει σε μία σημαντική από βαθμολογικής άποψης νίκη, κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή στο Εθνικό Στάδιο του Αλμυρού τον Ατρόμητο Παλαμά με 1-0. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Αποστόλης Λάμπος στο 79’ με κεφαλιά λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, που κατέληξε στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας.

Ο 21χρονος παίκτης μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, κάνοντας λόγο για μία δουλεμένη φάση πολλές φορές στην προπόνηση. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Το γκολ προήλθε από ένα πολύ καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Διαμαντόπουλου, που είχαμε δουλέψει επανειλημμένα στην προπόνηση. Πήδηξα στο ύψος του πέναλτι και έστειλα την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν το πρώτο μου γκολ στη Γ’ Εθνική και σίγουρα ήταν ξεχωριστό, γιατί χάρισε στην ομάδα μου τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για το γεγονός ότι σκόραρε από τη θέση του δεξιού εξτρέμ, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει επίσης και στα δύο άκρα της άμυνας και ως αμυντικός μέσος, ανέφερε: «Μπήκα στο παιχνίδι ως εξτρέμ και γύρισα δεξιός μπακ στη συνέχεια. Βασική μου θέση είναι δεξιός μπακ, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω εξίσου καλά σε όποια θέση μου ζητηθεί από τον προπονητή μου, για να βοηθήσω την ομάδα».

Όσο για το πώς είδε τον αγώνα και τη διαφορά απόδοσης της Δήμητρας ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο 45λεπτο σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Όμως στο δεύτερο ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς κόντρα σε έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο, την Αταλάντη, σε μία πολύ δυνατή έδρα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου