ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: “Επιβεβλημένη η παρουσία του κόσμου“

παε-ολυμπιακός-βόλου-επιβεβλημένη-η-300804

Κάλεσμα στον κόσμο του για το μεθαυριανό παιχνίδι της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που ενημερώνει και για την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο της Νεάπολης με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικά: «Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζει στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Πόντου, σ’ ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα να αποτελεί μονόδρομο.

Σ’ αυτή την προσπάθεια η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού είναι επιβεβλημένη. Η Νεάπολη θα πρέπει να κοκκινίσει και οι φίλαθλοι της ομάδας θα πρέπει να δείξουν τη μεγάλη τους δυναμική. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη το ζεστό χειροκρότημα και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη, που θα δώσει δύναμη στους ποδοσφαιριστές, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος του. Όλοι την Τετάρτη στη Νεάπολη στο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας, ανάλογης της δυναμικής των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο και καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον Cocid-19.

Οι ανήλικοι άνω των 12 ετών θα προσκομίζουν PCR Test εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών, προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί από τις 12.30 μ.μ. για την αποφυγή συνωστισμού. Κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα γίνει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του φιλάθλου στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να παραλάβουν στο εκδοτήριο του γηπέδου και να συμπληρώσουν απαραίτητο έντυπο για την είσοδο τους στις κερκίδες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου