ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λυτρωτής ο Λάμπος για τη Δήμητρα, που νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο Παλαμά  

λυτρωτής-ο-λάμπος-για-τη-δήμητρα-που-νί-301478

Δε χωρούσε άλλο αποτέλεσμα για τη Δήμητρα στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο Παλαμά στο πρώτο της παιχνίδι ως γηπεδούχος στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού και το σύνολο του Στέλιου Αρσένου τα κατάφερε με το υπέρ της 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Λάμπο στο 79’ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά τη συγκομιδή του ενός βαθμού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα της Ευξεινούπολης ήθελε πάση θυσία το τρίποντο και το κατέκτησε, φτάνοντας στους οκτώ πόντους και παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Μετά το φτωχό πρώτο μέρος, στο οποίο η Δήμητρα είχε μία καλή στιγμή στο 37’ (προβολή του Βουρδάκη μετά την κεφαλιά πάσα του Αναστασίου μπλόκαρε ο Τσολακίδης), οι νικητές στην επανάληψη ήταν πιο επιθετικοί και δικαιώθηκαν στο 79’.

Σ’ αυτό το λεπτό ο Λάμπος, που είχε περάσει στο 65’ στο ματς και έπαιξε αρχικά ως δεξί εξτρέμ, βρήκε δίχτυα με το κεφάλι έπειτα από κόρνερ του Διαμαντόπουλου, χαρίζοντας μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, αφού το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η Δήμητρα επιβραβεύτηκε για την πίεσή της στα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να έχει μεγάλες ευκαιρίες, καθώς κεφαλιές στην αρχή της επανάληψης από Βουρδάκη και Καρρά δε δημιούργησαν ιδιαίτερο πρόβλημα στον Τσολακίδη.

Στο 90’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σ’ ένα δεύτερο γκολ με τον Αναστασίου (μετά την είσοδο του Σιόβα στο παιχνίδι έπαιξε πίσω από τον νεοεισελθόντα), που είχε ένα ισχυρό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής (78’ Μπέϊκος), Καμπέρης (78’ Βούλγαρης), Βουρδάκης (90’ Μπουμπούκης), Καρράς, Κρανάς (65’ Σιόβας), Αναστασίου, Δημητρίου (65’ Λάμπος)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ: Τσολακίδης, Αναγνώπουλος, Μετούσι, Αρχοντής, Οικονόμου, Ηλ. Ζάγγος, Κατσιγιάννης, Μπασιάκας, Μπαλτάς (56’ Κοντός), Τσιάτας, Τ. Ζάγγος (56’ Κόκκινος)

πηγή φωτό: almyrosinfo

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου