ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παιχνίδια αήττητων για Θησέα και Δήμητρα

παιχνίδια-αήττητων-για-θησέα-και-δήμη-325338

Εντός έδρας με επίσης αήττητους αντιπάλους αγωνίζονται την Κυριακή στην Αγριά και στην Ευξεινούπολη οι δύο ομάδες της Μαγνησίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Θησέας Αγριάς μετά από δύο νίκες επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου (1-0) και επί της Φήκης (1-2) εκτός έδρας υποδέχεται την Ελασσόνα, η οποία έδωσε δύο ματς έδρας, κερδίζοντας την Φήκη και μένοντας στο 0-0 με την Αρτάκη, ενώ η Δήμητρα σε δεύτερο συνεχόμενο ματς στην Ευξεινούπολη θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Υπάτου, που έχει κάνει το δύο στα δύο.

Η Δήμητρα έχει μια ισοπαλία (2-2) στο Μακρυχώρι και μια νίκη επί του Αμβρυσσέα (1-0) και ο ΑΟ Υπάτου κέρδισε στον Παλαμά (1-2) τον Ατρόμητο και 1-0 την Αταλάντη, ενώ πέρσι στη μοναδική συνάντηση των δυο ομάδων στην Ευξεινούπολη δεν υπήρξε νικητής και γκολ!

Τον αγώνα Θησέας-Π.Ο. Ελασσόνας ορίστηκε να διευθύνει ο Νίκος Κουτρομάνος από την Ένωση Καρδίτσας με βοηθούς τους Τρικαλινούς Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Κώστα Λεωνίδα, ενώ στο ματς της Δήμητρας στην Ευξεινούπολη με τον ΑΟ Υπάτου διαιτητής θα είναι ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την Φθιώτιδα και βοηθοί οι Θεόδωρος Κατσαρός (Ευρυτανίας) και Γρηγόρης Δεδικούσης (Λάρισας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 7 Νοεμβρίου (15:00)

Νέα Αρτάκη-Ατρόμητος Παλαμά: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)

Θησέας Αγριάς -ΠΟ Ελασσόνας: Κουτρομάνος (Καρδίτσας)

Αταλάντη-Ηρακλής Λάρισας: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

Αετός Μακρυχωρίου-ΠΟ Φήκης: Ασλανίδης (Πιερίας)

Δήμητρα Ευξεινούπολης-ΑΟ Υπάτου: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Αμβρυσσέας Διστόμου-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Μαράνος (Αθηνών)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου