ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον Βόλο για σεμινάριο εθνικοί προπονητές της ΕΛΟΚ

στον-βόλο-για-σεμινάριο-εθνικοί-προπο-325371

Σεμινάριο του αγωνιστικού σπορ καράτε διοργανώνει ο Σύλλογος Kyokushinkai Karate Βόλου και ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate Shihan, Ιωάννης Στεφάνου.

Προσκεκλημένοι δάσκαλοι θα είναι δυο τεράστια ονόματα από την Αθήνα του ελληνικού αλλά και διεθνούς χώρου του καράτε.Συγκεκριμένα, ο κ. Άρης Κραββαρίτης, που θεωρείται ένας από τους δασκάλους των πρωταθλητών στη χώρα μας σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο τόσο στο Κούμιτε όσο και στα Κατά, είναι αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και Τεχνικός Διευθυντής Εθνικής Ομάδας.

Επίσης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Δημήτρης Τριανταφύλλης, ένας από τους λίγους Έλληνες πρωταθλητές που κατάφερε επί σειρά ετών με τις επιτυχίες του να διακριθεί σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ανεβάζοντας το ελληνικό καράτε στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Το εν λόγω σεμινάριο θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή στην πόλη του Βόλου, σε δύο περιόδους, 11:00-13:00 στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ και 16:00-18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας.

Στο αγωνιστικό σεμινάριο θα συμμετέχουν σύλλογοι από τον Βόλο, την Κεντρική Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εθνικούς προπονητές και να προπονηθούν μαζί τους, αποκομίζοντας πολύτιμη και χρήσιμη αγωνιστική εμπειρία.Αξίζει να αναφέρουμε ότι από σήμερα θα είναι στον Βόλο για τρεις ημέρες η εθνική ομάδα της χώρας μας σε κοινή προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Βουλγαρίας.

Τόσο ο κ. Κραββαρίτης όσο και ο κ. Τριανταφύλλης θα εποπτεύσουν και θα προπονήσουν τους αθλητές της εθνικής ομάδας μας και την Κυριακή θα διδάξουν στο αγωνιστικό σεμινάριο.Τα μέλη του συλλόγου και ο εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, καθώς και τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, κ. Γιώργο Βλιώρα.Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ) και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου