ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με γκολ στο 91’ έχασε ο Ολυμπιακός

με-γκολ-στο-91-έχασε-ο-ολυμπιακός-326330

Με γκολ στο 91’ έχασε ο Ολυμπιακός

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Europa League, ο Ολυμπιακός υπέστη ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 2-1 στο «Καραϊσκάκης», δεχόμενος γκολ στο 91’, παρόλο που προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 12’.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έβγαλε την πάσα στον Ονιεκούρου και ο Νιγηριανός νίκησε από αριστερά στο σπριντ τον Toύτα και έκανε το γύρισμα στον αμαρκάριστο Ελ Αραμπί, που με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Μαροκινός μ’ αυτό το ιστορικό τέρμα ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ του Ολυμπιακού, φτάνοντας τα 16 τέρματα σε Champions και Europa League, αφήνοντας έτσι στη δεύτερη θέση τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ωστόσο, η απάντηση της Άιντραχτ ήταν άμεση, καθώς στο 17’ οι Γερμανοί ισοφάρισαν. Από κάθετη πάσα του Μπορέ στον Κάμαντα, τον οποίον είχε χάσει ο Μπα, ο Ιάπωνας πλάσαρε εύστοχα, με την μπάλα να πηγαίνει πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 36’ και το 39’ χάθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, αρχικά με τον Μασούρα και στη συνέχεια με τον Μ. Καμαρά, με τον Τραπ να γλιτώνει τους Γερμανούς και στις δύο περιπτώσεις, ενώ στο 59’ όλοι σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν, αλλά ο Ονιεκούρου αστόχησε.

Τελικά, στο 91’ ο Χάουγκε «πλήγωσε» από κοντινή απόσταση τους ερυθρολεύκους έπειτα από ασίστ του Λίντστρομ και έγραψε το τελικό 1-2, στέλνοντας στους δέκα βαθμούς την ομάδα του, η οποία αύξησε τη διαφορά στο +4 με τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται ο Ολυμπιακός με έξι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (89’ Κούντε), Μασούρας (83’ Ρόνι Λόπες), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (71’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (83’ Τικίνιο).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο (82’ Ιλσάνκερ), Γιάκιτς (78’ Ρόντε), Μπάρκοκ (58’ Τουρέ), Καμάντα, Μπορέ (78’ Χάουγκε), Λάμερς (58’ Λίντστορμ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου