ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο ξεκίνημα για την ακαδημία του ΑΣ Βόλος 2004

νέο-ξεκίνημα-για-την-ακαδημία-του-ασ-βό-327352
Νέο ξεκίνημα κάνει η Ακαδημία του ΑΣ Βόλος 2004, που θα πάρει μέρος με μικρά κορίτσια από 7 έως 11 ετών στο πρωτάθλημα Κ11 της ΕΠΣΘ κόντρα σε ομάδες αγοριών. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:
“Μετά από περισσότερο από 1,5 χρόνο αναμονής, ξεκινά το ερχόμενο σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Μια νέα ομάδα, με πολλά καινούρια κορίτσια, κυρίως πολύ μικρά στην ηλικία – με τη μικρότερη παίκτρια να είναι 7 ετών – που κάνουν φέτος τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο, θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικά απέναντι σε παραδοσιακά καλές ακαδημίες αγοριών.
Τα κορίτσια μας θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Κ11, με αντιπάλους τις ομάδες: ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΑΘΛΟΣ, ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ, ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Στον πρώτο της αγώνα η ακαδημία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ένωση Λεχωνίων Νηλέας.
Η ακαδημία και φέτος δεν αλλάζει φιλοσοφία. Στόχος της νέας αυτής ομάδας για τη φετινή χρονιά δεν θα είναι άλλος από το να συμμετέχουν τα κορίτσια σε αγώνες, να αποκομίσουν εμπειρίες και να προσπαθήσουν να δείξουν στο γήπεδο όσα μαθαίνουν στις προπονήσεις. Απώτερος στόχος η δημιουργία παικτριών που θα συνεχίσουν να εμπλουτίζουν την αγωνιστική ομάδα, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Τα αποτελέσματα αυτής της φιλοσοφίας είναι εμφανή, αφού όλα τα κορίτσια της προ τριετίας ακαδημίας έχουν ήδη προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.
Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια και τους γονείς τους που εμπιστεύονται την εκμάθηση των μυστικών του ποδοσφαίρου στην ομάδα μας, τη μοναδική αμιγώς γυναικεία ακαδημία της Μαγνησίας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου