ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έντονη αγωνιστική συμμετοχή στη Β. Ελλάδα από τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

έντονη-αγωνιστική-συμμετοχή-στη-β-ελλ-330394

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 30&31/10 συμμετείχε για μια ακόμη φορά ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. σε αγώνες εμποδίων, που έγιναν στον ιππικό όμιλο Θέρμης με εξαμελή ομάδα αθλητών και με πολύ καλά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα στους αγώνες την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία 0.90-1μ της Κυριακής κατέλαβε ο Σ. Ανετόπουλος με τον ίππο Happy Day, ενώ το Σάββατο η αθλήτρια και προπονήτρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. Αμίλια Ανετοπούλου, συμμετέχοντας στην κατηγορία 1μ με ένα νεαρό και υπό εκπαίδευση άλογο τον Iona Capitol κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Στην κατηγορία 0.80μ για τις άπταιστες διαδρομές τους βραβεύτηκαν οι Δ. Αναστασιάδου με τον ίππο Mary και η Δ. Νάνου με τον ίππο Dutch Armada, ενώ με διπλή βράβευση για δυο άπταιστες διαδρομές στην ίδια κατηγορία των δύο ημερών βραβεύτηκε και ο Οδ. Βασάλος με τον ίππο Marine. Πολύ καλή εμφάνιση είχε και η μικρότερη αθλήτρια του ομίλου Ε. Αναστασιάδου με τον ίππο Mary.

Σειρά τώρα έχει η ομάδα Ιππικής Δεξιοτεχνίας του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ., η οποία θα ταξιδέψει και πάλι στη Θεσσαλονίκη το επόμενο Σαββατοκύριακο για να συμμετέχει στους τελικούς αγώνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου