ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρυσό μετάλλιο ο Μυτιλιός στη Βέροια

χρυσό-μετάλλιο-ο-μυτιλιός-στη-βέροια-330967

Την 1η θέση κατέκτησε ο αθλητής της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Karate Βόλου Κωνσταντίνος Μυτιλιός στο κύπελλο καράτε «Open Series 2021», που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππειο» της Βέροιας.

Ο πρωταθλητής του συλλόγου αγωνίστηκε στην κατηγορία κούμιτε Νέων Ανδρών -68 κιλά και μετά από 2 συνεχόμενες νίκες κατέκτησε την 1η θέση-χρυσό μετάλλιο. Το κοουτσάρισμα του αθλητή κατά τη διάρκεια των αγώνων ανέλαβε ο προπονητής του συλλόγου καράτε Αγριας «ο Μαχητής» Ιωάννης Κρίσιλας.

Ο Κωνσταντίνος κατέκτησε φέτος την 2η θέση στην κατηγορία κούμιτε Νέων Ανδρών -68 κιλά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε και έχει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων Ανδρών-Γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Ριέκα της Κροατία τέλος Νοεμβρίου.

Το πρωτάθλημα καράτε διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και τον σύλλογο καράτε «Πανημαθειακό» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

«Το Δ.Σ. του συλλόγου, ο διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης και η τεχνική διευθύντρια Βίκυ Κοσμίδου συγχαίρουν τον αθλητή για την επιτυχία του στο εν λόγω πρωτάθλημα και του εύχονται πολλές επιτυχίες στα επόμενα πρωταθλήματα και ευχαριστούν τον προπονητή Ιωάννη Κρίσιλα για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογο» τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου