ΒΟΛΕΪ

Στην προεθνική βόλεϊ ο 16χρονος Παξιμαδάκης της Αργούς

στην-προεθνική-βόλεϊ-ο-16χρονος-παξιμαδ-340474

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 5/5/2005, αλλά κάτοικος Βόλου, ο Χαράλαμπος Παξιμαδάκης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το βόλεϊ στην ηλικία των 10 ετών στα αναπτυξιακά τμήματα της Αργούς Βόλου.

Με ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα, αξιοποιώντας τα σωματικά του προσόντα, αλλά και με επίμονη προπόνηση κατάφερε από πολύ νωρίς να συμμετάσχει σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα με την ομάδα της Αργούς (Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων) αλλά και στην αντρική ομάδα αργότερα, πετυχαίνοντας αρκετές διακρίσεις.

Παράλληλα τα καλοκαίρια ασχολείται με το beach volley και έχει συμμετάσχει σε τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων με αποκορύφωμα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ17 που έλαβε χώρα στη Ρόδο.

Με ύψος 1,95 και παίζοντας στη θέση του ακραίου συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων και Παίδων και καλείται πλέον από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Στέφανο Νανά και Παναγιώτη Λακασά να συμμετάσχει σε προπονήσεις της προεθνικής Κ17/Κ18 και σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας αύριο Πέμπτη 28/10 στη Θεσσαλονίκη.

«Ευχόμαστε στον Χαράλαμπο (Χάρη) Παξιμαδάκη να έχει πολλές επιτυχίες και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του» τονίζεται σε ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου