Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Μπαίνει στη «μάχη» του Κυπέλλου o Βόλος με Κώστα Μπράτσο στον πάγκο

μπαίνει-στη-μάχη-του-κυπέλλου-o-βόλος-340531

Σήμερα στις 17:15 (Cosmote Sport 3) στις Σέρρες ο Βόλος αντιμετωπίζει σε νοκ-άουτ αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τον γηπεδούχο Πανσερραϊκό, με τους κυανέρυθρους του Αμπασκάλ να δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι φέτος στον θεσμό, όπως και άλλες εννέα ομάδες της Super League 1.

Στην πόλη της Μακεδονίας βρίσκονται από χθες 20 παίκτες, με τον τραυματία Πουρίτα, που υπέστη θλάση με την ΑΕΚ και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις βδομάδες να απουσιάζει, όπως και οι Τσοκάνης, Ρεγκατέν και Κλέιμαν, για να πάρουν ανάσες. Αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή επίσημου παιχνιδιού βρίσκεται ο Νικολάς Ορόζ, που είχε υποστεί θλάση στο τέλος Αυγούστου, με τις εκτιμήσεις τότε να κάνουν λόγο για επιστροφή του Αργεντινού παίκτη μετά δύο μήνες, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Βέβαια, τη βδομάδα πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, τονιζόταν από τους ανθρώπους του Βόλου ότι ο Ορόζ είχε πιθανότητες να μπει στην αποστολή, κάτι που δε συνέβη, αντίθετα τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου σε ένα ματς χαμηλότερων απαιτήσεων να ακολουθήσει την ομάδα και ίσως πάρει και χρόνο συμμετοχής, καταγράφοντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση για φέτος.

Είκοσι ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρθηκε, συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό και εκτός της επιστροφής του Ορόζ, υπάρχει κι αυτή του γκολκίπερ Μάτιτς Κότνικ από πιο σύντομο όμως τραυματισμό.

Οι 20 ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Κότνικ, Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Φερράρι, Γκρίλο, Γκιουλέν, Ρινέρ, Ρομέρο, Λογαράς, Μεταξάς, Μπαριέντος, Σοάρες, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Νίνης, Ροσέρο, Φαν Βέερτ, Τερεζίου.

Eδωσε το σύνθημα ο Αμπασκάλ

Η ήττα από την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν στο μυαλό των παικτών και όπως τόνισε μετά τον αγώνα με τους κιτρινόμαυρους ο Γκιγκιέρμο Αμπασκάλ «δεν υπάρχει λόγος να κοιτάζουμε πίσω, αλλά να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς. Εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, μας έχουν δώσει μεγάλες χαρές και πιστεύω ότι μπορούν να συνεχίσουν το ίδιο».

Πρώτος λοιπόν ο τεχνικός ηγέτης των κυανέρυθρων έδωσε το σύνθημα να επικεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις κι αυτό θα κάνουν και σήμερα απέναντι στον νεοφώτιστο στη Super League 2 Πανσερραϊκό, ο οποίος είναι ένας γνώριμος αντίπαλος.

Συγκεκριμένα πριν δύο σεζόν και παρόλο που τότε τις δύο ομάδες χώριζαν όχι μία, αλλά τρεις κατηγορίες, χρειάστηκαν σε διπλούς αγώνες τα πέναλτι, για να αποκλείσει ο Βόλος τα «λιοντάρια», αφού τα δύο ματς είχαν λήξει ισόπαλα, όπως και η παράταση του δεύτερου παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό.

Οι Σερραίοι δεν ανακοίνωσαν αποστολή και σήμερα θα αποφασίσει ο προπονητής Σαραγόσα ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη απέναντι στο αδιαφιλονίκητο φαβορί, που είναι ο Βόλος. Θυμίζουμε ότι ο Πανσερραϊκός έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής τον Θησέα με 2-4 στα πέναλτι στη Νεάπολη μετά το 2-2 του κανονικού αγώνα και της παράτασης και στη συνέχεια την Τρίγλια με 2-1 στο γήπεδό του.

Διαιτητής ο Κουκούλας

Ο Παναγιώτης Κουκούλας της Ένωσης Λέσβου θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης Πανσερραϊκός-Βόλος. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Θεόδωρος Αϊναλής (Μακεδονίας) και Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας), τέταρτος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας της Ένωσης Καβάλας και παρατηρητής ο Κώστας Δάλλας από την Ήπειρο. VAR σ’ αυτή τη φάση δεν υπάρχει.

Στην κερκίδα σήμερα ο Αμπασκάλ,

που κλήθηκε σε απολογία

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ είναι τιμωρημένος και δε θα είναι σήμερα στον πάγκο, αφού αποβλήθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα κλήθηκε σε απολογία μεθαύριο Παρασκευή στις 10.00 π.μ. από τη Σούπερ Λιγκ. Ο Ισπανός τεχνικός φυσικά δε θα δώσει ο ίδιος το παρών στην απολογία του, αλλά θα εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Σήμερα με τον Πανσερραϊκό την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Κώστας Μπράτσος, αλλά ο Αμπασκάλ θα είναι στην κερκίδα ακριβώς πίσω από τον πάγκο της ομάδας και θα έχει άμεση επικοινωνία με τον Βολιώτη βοηθό του, αλλά και με τον Ακη Πέτρου.

Να σημειωθεί ότι η Σούπερ Λιγκ κάλεσε σε απολογία τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α/ ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, Γ. Σπανός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 23/10/2021 Φύλλο Αγώνα, στην από 23/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτοκ. 1000/3/65/6-νζ από 24-10-2021 Έκθεση της Αστυνομίας”, στον αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 10 παρ. 1 περ. β, 11 παρ. 1, 2, 3, 12 παρ. 1, 15 παρ. 4 περ. α’, δ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β/ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ABASCAL PEREZ GUILLERMO (Προπονητής): “Βάσει των αναφερομένων στο από 24/10/2021 Φύλλο Αγώνα και στην από 24/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, β’, 10 παρ. 1 περ. δ’ Ι, 11 παρ. 1, 2, 3, 15 παρ. 1 περ. γ’, 3 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ/ ΠΑΕ ΟΦΗ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 24/10/2021 Φύλλο Αγώνα και στην από 24/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’, β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου