ΤΟΠΙΚΟ

Τσεκάρονται έξι εισιτήρια για τη φάση των 32 του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

τσεκάρονται-έξι-εισιτήρια-για-τη-φάση-340552

Εξι παιχνίδια για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ γίνονται σήμερα Τετάρτη (27/10) στο πλαίσιο της φάσης των «32» του θεσμού.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ήδη έχει προκριθεί στους 16 η ΑΠΟΒ με το εντυπωσιακό 9-0 της περασμένης Κυριακής επί του Αχιλλέα Αχιλλείου και άνευ αγώνος η Αγία Αννα, που είχε κληρωθεί με τη Μακρινίτσα, η οποία αποχώρησε. Επίσης, αναμένεται να οριστούν οι αγώνες Νέοι Αθλητές Νίκης – Μαγνησιακός, Τοξότης – Θησέας, Άθλος – Ένωση Λεχωνίων/Νηλέας

Άνθιμος Γαζής- Μυρμηδόνες, Νέοι Αγ. Άννας – Ακρόπολη, ΓΣ Αλμυρού – Σαρακηνός, ΑΟ Σκοπέλου – ΑΟ Σκιάθου, Πρωτεσίλαος – Αίας Σούρπης. Αναλυτικά οι σημερινές αναμετρήσεις:

Αγία Παρασκευή-Δήμητρα

Ρεαλιστικά, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και Δήμητρα είναι μεγάλη, με τις δύο ομάδες να παίζουν σε διαφορετική κατηγορία. Αυτό το ξέρουν οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν αξιώσεις πρόκρισης απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και θα προσπαθήσουν με αρκετά αλλαγμένη την ενδεκάδα τους να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούν και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Από τη μεριά της ομάδας της Ευξεινούπολης, ο αγώνας αυτός θα χρησιμεύσει, για να εκτίσει την ποινή του από την κόκκινη που δέχθηκε στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ο βασικός κεντρικός χαφ Δημητρίου, που μαζί με τον τραυματία Διαμαντόπουλο θα είναι απόντες. Το rotation από τον Στέλιο Αρσένο αναμένεται να είναι εκτεταμένο.

Πύρασος-ΑΕ 2002

Ακλόνητο φαβορί είναι ο Πύρασος απέναντι στην ΑΕ 2002 στο «Παντελής Μαγουλάς». Οι Αγχιαλίτες γνωρίζουν ότι τα πάντα εξαρτώνται απ’ αυτούς με τον προπονητή τους, Γιάννη Σιαμέτη, να τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Το Κύπελλο είναι στόχος, όπως το πρωτάθλημα, οπότε με όποιον και να παίζαμε σκοπός θα ήταν η πρόκριση. Αν εμείς είμαστε, όπως πρέπει, όλα θα πάνε καλά». Ο Οικονόμου για τους τυπικά γηπεδούχους αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός, ενώ οι Μπούτλας, Καραγιώργος το πιθανότερο είναι ότι θα απουσιάσουν για επαγγελματικούς λόγους. Αμφίβολος είναι και ο Αλμασίδης.

Καλαϊτζίδης, Μητράκος, Μαλλιαρός θα λείψουν για την ΑΕ 2002 και αμφίβολος είναι ο Βερντόβα. Στόχος για την ομάδα των Καλών Νερών απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο είναι μία αξιοπρεπής εμφάνιση, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Μικροθήβες-Ρήγας Φεραίος

Ως μία γιορτή βλέπουν το σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Ρήγα Φεραίο στο γήπεδό τους οι Μικροθήβες. Όπως δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής, Χρήστος Αναγνώστου: « Ο Ρήγας είναι ένας πολύ σοβαρός και έμπειρος αντίπαλος. Θα αγωνιστούμε, για να χαρούμε το παιχνίδι. Θα το παλέψουμε όμως, όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν και με άλλα ανάλογα παιχνίδια. Δε θα μπούμε στο γήπεδο, για να … περάσουμε την ώρα μας». Ο τερματοφύλακας Καραγιώργος είναι τιμωρημένος, ενώ πιθανότατα θα λείψει και ο σκόρερ Νίκος Βέτσικας για επαγγελματικούς λόγους, τη στιγμή που επιστρέφει ο Ρομάριο. Σκοπός είναι να παίξουν και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά τον Ρήγα Φεραίο, οι αδερφοί Αγροκώστα για λόγους υγείας, ο Γουτούλης, που είναι τιμωρημένος, ο Χότζα, που δεν έχει βγει το δελτίο του, αλλά και πολύ πιθανόν οι Βουραζέρης, Φιλοσόγλου για επαγγελματικούς λόγους δε θα δώσουν το παρών, ενώ εκτός απροόπτου επιστρέφουν οι Καραγιάννης, Γοδενόπουλος.

Κένταυρος Ν.Π.- Αγχίαλος

Μπορεί ο θεσμός του Κυπέλλου να μην ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, αλλά με όπλο τη δυνατή του έδρα θα προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στην Αγχίαλο, με την οποία τους χωρίζει μία κατηγορία. Ο Στέφανος Γώγος έχει κατά νου να κάνει περιορισμένο rotation και δηλώνει πως ό,τι αναλογεί στην ομάδα του θα το διεκδικήσει και πως δε θα χαρίσει κάτι στον αντίπαλο.

Από την άλλη η Αγχίαλος, που έχει θεωρητικά το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Νούσια και Αχιλλέα Δαμάσκου, που είναι τραυματίες, αλλά και του τιμωρημένου Άλμπα, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Ρήγα. Δεν αποκλείεται οι απουσίες για τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο να αυξηθούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών, κάτι που κάνει τον 47χρονο τεχνικό να δηλώνει ότι το έργο της ομάδας του θα είναι δύσκολο σήμερα.

Δάφνη-Αστέρας

Η Δάφνη, χωρίς να έχει βλέψεις στο Κύπελλο, θέλει σήμερα κόντρα στον Αστέρα την πρόκριση στην επόμενη φάση, επιστρέφοντας παράλληλα στις επιτυχίες μετά την πρώτη και βαριά ήττα από την Ακρόπολη στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό ο Βαγγέλης Τάχος δε σκέφτεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα. Μοναδική δεδομένη απουσία είναι ο τραυματίας Λουμάνι και ίσως λείψει ο Καζάκης λόγω εργασίας.

Από την άλλη ο Αστέρας Ριζομύλου, που προέρχεται από ρεπό στο πρωτάθλημα, έχει πολύ περιορισμένο ρόστερ, στηριζόμενος σε 12-13 παίκτες, ενώ στο τελευταίο του ματς στον Πτελεό με τον Πρωτεσίλαο είχε αποβληθεί ο Χαλιμούρδας, που είναι κατά συνέπεια τιμωρημένος και δε θα αγωνιστεί σήμερα.

Απόλλων Καναλίων-Διαγόρας

Με απόντα τον Σπύρο Καραπλιάγγο που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με τον Αίαντα, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου επιδιώκει σήμερα την πρόκριση απέναντι στον γηπεδούχο Απόλλωνα στα Κανάλια.

Από τους Καναλιώτες ο τιμωρημένος Παναγιωτάκης και πιθανότατα για επαγγελματικούς λόγους οι Ψαθάς, Παπαπαναγιώτου δε θα είναι στη διάθεση του Χρήστου Κολημήτρα.

Οι διαιτητές

H ΤΕΔ/ΕΠΣΘ όρισε χθες τους διαιτητές των σημερινών αναμετρήσεων. Αναλυτικά:

Γηπ. Αγ. Παρασκευής (15.30): Αγία Παρασκευή-Δήμητρα

Κούστας, Δημητράκης, Καρακίτσιος

Γηπ. Π. Μαγουλάς (15:30): Πύρασος-ΑΕ 2002

Τασιόπουλος Γ., Γεωργαντζής, Θάνος

Γηπ. Μικροθηβών (15:30): Μικροθήβες-Ρήγας Φεραίος

Καλορογιάννης, Καλογρίτσας, Γιαννής

Γηπ. Αργαλαστής (15:30): Κένταυρος Ν.Π.- Αγχίαλος

Τσίντζας, Κίττος, Ανδραδόπουλος

Γηπ. Καναλίων (16:00): Απόλλων Καναλίων-Διαγόρας

Λάκιας, Παγωνόπουλος, Τασιόπουλος Κ.

Γηπ. Βασδέκειο (17:00): Δάφνη-Αστέρας

Σαμαράς, Σακκάς Π., Σακκάς Δ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου