ΤΟΠΙΚΟ

Μπακάλης: «Ταλαιπωρημένοι από τον κορονοϊό»

μπακάλης-ταλαιπωρημένοι-από-τον-κορ-341799

Την πρώτη του απώλεια βαθμών είχε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος, παρότι η αντίπαλός του Αγχίαλος έπαιζε από την αρχή του ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλμπα, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίστασή της στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.

Το τελικό 1-1 στο στάδιο του Βελεστίνου, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να προηγούνται στο 57’, για να ισοφαρίσει ο Σούγγαρης στο 75’, σχολίασε με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, ο οποίος έκανε λόγο για απώλεια του καλού ρυθμού που είχε η ομάδα του, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Ηταν ένα παιχνίδι μέτριο για μας. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν μπορέσαμε να βρούμε τις επιθετικές λύσεις, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου. Είμαστε πολύ ταλαιπωρημένοι πολύ από τον κορονοϊό, έχοντας συνολικά έντεκα κρούσματα. Οι αδερφοί Αγροκώστα, ο Γοδενόπουλος (σ.σ. είχε πρόβλημα με τον στρατό) και ο Καραγιάννης δεν ήταν καν στην αποστολή και αγωνίστηκαν έξι παιδιά που ήταν σε καραντίνα και δεν είχαν κάνει για 15 μέρες προπόνηση. Αυτό έχει επηρεάσει την ομάδα σε ό,τι αφορά τον καλό ρυθμό της, που είχε στα πρώτα παιχνίδια, άσχετα αν ήταν πιο εύκολα. Ο κορονοϊός έκοψε αυτόν τον ρυθμό και με την Αγχίαλο είχαμε πρόβλημα στο δημιουργικό μας κομμάτι.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και η αποβολή ίσως λειτούργησε θετικά για την Αγχίαλο, που έδωσε χώρο σε μας και τους βγήκε καλύτερα το παιχνίδι.

Δυστυχώς, παρά τα προβλήματα, μας πιέζουν και τα παιχνίδια, καθώς την Τετάρτη έχουμε Κύπελλο».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου