ΒΟΛΕΪ

Στην Προεθνική Κορασίδων η 15χρονη Μαρία Τιρτιράκη

στην-προεθνική-κορασίδων-η-15χρονη-μαρί-341822

Η 15χρονη αθλήτρια της Αργούς, Μαρία Τιρτιράκη, κλήθηκε στην Προεθνική Κορασίδων από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο και τους συνεργάτες του, Μαρία Γαβαλά και Δημήτριο Σολκίδη, για διήμερους φιλικούς αγώνες στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Ι. Λεμονίδης» Θεσσαλονίκης για αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και μεθαύριο Πέμπτη 28 Οκτωβρίου.

Η νεαρή βολιώτισσα, κόρη του προπονητή βόλεϊ, Λευτέρη Τιρτιράκη, όπως ήταν φυσικό ακολούθησε τα βήματα του μπαμπά της! Από το μαιευτήριο με μία junior μπάλα βόλεϊ και στη συνέχεια στα τμήματα ανάπτυξης της Νίκης Βόλου και της Αργούς, όπου ακόμα ανήκει, η Μαρία Τιρτιράκη ξεδίπλωσε τα προσόντα, το ταλέντο της και η πρόοδός της είναι εντυπωσιακή.

Γεννημένη στον Βόλο στις 03.02.2006, η Μαρία Τιρτιράκη έχει ύψος 170cm, αγωνίζεται ως λίμπερο και διακρίνεται για το πάθος, τη μαχητικότητα και την πειθαρχία της. Έχει περάσει με επιτυχία από το κλιμάκιο της Προεθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι, όπου συμμετείχαν 30 επιλεγμένες αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και η κλήση της στην Προ-Εθνική κορασίδων αποτελεί την επιβράβευση πολλών ωρών σκληρής προπόνησης.

«Κάθε αθλήτρια έχει ως στόχο να βρεθεί στην Εθνική. Θα δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να ζήσω το όνειρο μου», δήλωσε η νεαρή Βολιώτισσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου