ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολη αποστολή για Ολυμπιακό Βόλου

δύσκολη-αποστολή-για-ολυμπιακό-βόλου-344835

Μετά το ρεπό της πρεμιέρας, ο Ολυμπιακός Βόλου ρίχνεται στη μάχη της Β’ Εθνικής, στην οποία ανέβηκε ως επιλαχούσα ομάδα για την κάλυψη κενών βάσει της προπέρσινης βαθμολογίας, αφού η περσινή σεζόν θεωρήθηκε ως μη γενόμενη.

Για τον 3ο όμιλο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύσκολο έργο, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη δυνατή Δόξα Λευκάδας, που έχασε στην πρεμιέρα από τη Νίκη με δέκα πόντους διαφορά στη Νέα Ιωνία, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ακολουθεί το πρόγραμμα της συμπολίτισσάς του.

Ο Γιώργος Βλιώρας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού Ευαγγελινού για λόγους υγείας, αλλά έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους μπασκετμπολίστες, δηλαδή τους Ίλτσογλου, Γκοντόπουλο, Παρασκευά, Καραμήτσο, Αγγελόπουλο, Αναγνωστόπουλο, Γιαννίκη, Σταθούρο, Χανέλλι, Σιμάκη, Ροδολάκη, Αγκρή και Νίκολη.

Οι Βολιώτες θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, θέλοντας να είναι ανταγωνιστικοί και να βρουν τα πατήματά τους ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών που ακολουθούν τις επόμενες δύο αγωνιστικές με Τιτάνες Παλαμά και Αναγέννηση Καρδίτσας, που το ροζ φύλλο είναι επιβεβλημένο στην προσπάθεια που θα γίνει φέτος για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής, που είναι και ο βασικός στόχος.

Ο έμπειρος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βλιώρας, δηλώνει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη σημερινή αναμέτρηση: «Η Δόξα είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Αν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι, θα το διεκδικήσουμε. Αν δεν είχαμε το ρεπό, θα είχαμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Είμαστε όμως σε καλή κατάσταση και δίνουμε σήμερα ένα ματς που δεν συγκαταλέγονται σ’ αυτά που πρέπει να κερδηθούν, σε αντίθεση με τα δύο που ακολουθούν με Τιτάνες Παλαμά εντός έδρας και Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός».

Το πρόγραμμα

Για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής γίνονται σήμερα τα εξής παιχνίδια:

17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Ικαροι Τρικ.

Ευφραιμίδης-Χατζημπαλίδης-Χατζηχαρίσης (Τζιμογιάννης)

17.00 Μελίκη-Αίολος Τρικάλων

Γερακίνης-Καρακώστας-Γεωργούλης (Γιαμούζης)

17.00 Δόξα Λ.-Ολυμπιακός Β.

Λογοθέτης-Καρακάσης-Ελ Ανύ (Κανελλόπουλος)

17.00 Αν. Καρδίτσας-Ιωάννινα ΣΚ

Παπαγερίδης-Μαραμής-Χατζηκώστας (Μανάσης)

17.00 Πρωτέας-Ερμής

Ελευθεριάδης-Κατωτικίδης-Χρυσάφης (Βόντζας)

17.00 Τιτάνες-Νίκη

Τσιαπλής-Παπαγεωργίου-Παπανικολάου Γ. (Τέγα)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου